Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O nouă crimă cu sânge rece șochează România. Un adolescent de 17 ani și-ar fi ucis bunica pentru bani

Un tânăr de 17 ani din Capitală și-ar fi ucis bunica, cu sânge rece, pentru bani. După ce ar fi comis gestul oripilant, adolescentul ar fugit în oraș și ar fi încercat să se ascundă.

Maria Stiuca,

Și-a ucis bunica pentru bani [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nu a durat mult până când Poliția l-a prins. Chiar în aceste momente, el este audiat de oamenii legii. Acolo se află și colega mea, Claudia Costandiș, care vine cu toate detaliile. Claudia, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Și-ar fi ucis bunica pentru bani

„Buna seara, Cristi!
In acest momente, polițiștii de la Serviciul Omoruri din Capitală îl audiază pe tânărul în vârstă de 17 ani, suspectat că și-ar fi ucis, cu sălbăticie, bunica în vârstă de 86 de ani.

Din primele informații, se pare că adolescentul i-at fi cerut bani bunicii sale, iar aceasta ar fi refuzat sa îi dea. Orbit de furie, tânărul ar fi început sa o lovească cu pumnii și picioarele.

Fără urmă de regret, adolescentul și-ar fi omorât în bătaie bunica. Apoi, ar fi fugit din casa bătrânei și ar fi încercat să se ascundă. Nu a durat mult până când polițiștii l-au prins și l-au adus la audieri. Există suspiciunea că băiatul ar fi fost consumator de substanțe interzise.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Jaf eșuat în București! Cum a fost prins un tânăr, chiar în momentul în care încerca să fure banii dintr-un bancomat

Un dosar penal a fost deschis în acest caz, iar trupul neînsuflețit al bătrânei a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru a fi realizată necropsia”, a transmis Claudia Costandiș, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI