"Sidonia, așa-zisa vrăjitoare și mama suspecților în cazul crimei de la Padina, iese în apărarea fiilor. Aceasta susține că cei 3 nu au făcut decât să se apere și mai mult decât atât, că ea însăși a putut citi sfârșitul pe chipul victimei. În tot acest timp, frații Fabian au fost aduși astăzi, în fața instanței, după ce au contestat măsura arestului preventiv, pe motiv că sunt nevinovați. Vă avertizez că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

O nouă ipoteză șocantă este lansată în cazul crimei de la Padina

"Mi-a bătut copilul, l-a pus jos, dintr-un pumn i-a spart fața! Nu i-a ajuns pumnul, l-a anihilat, să-l sufoce, să-l omoare! S-a dus să ia 2 sticle să-i taie beregata! Atunci copilul și-a pus mâna să se apere! Copiii n-au făcut nimic decât să se apere!", a declarat Sidonia, mama suspecților.

Sunt declarațiile asa zisei vrăjitoare Sidonia, care a venit astăzi, în fața magistraților de la Curtea de Apel Ploiești, pentru a-și apăra cei 3 fii. Aceasta susține că băieții ei nu ar fi avut niciun moment intenția de a-l ataca pe Sorin Anghel, bărbatul de 41 de ani, ucis cu bestialitate la o petrecere organizată într-un hotel de lux din Padina.

"Acest om și-a chemat bodyguarzii! Și era încă cu 7 persoane! Pe 3 inși! 30 de persoane pe copiii mei! 30 de persoane mi-au atacat copiii, doamnă! Dintre care 7 au fost numai bodyguarzi!", a declarat Sidonia, mama

suspecților.

Ba mai mult, Sidonia sustine ar fi prevăzut tragedia, iar la mijloc ar fi fost vorba despre un blestem.

"A fost un loc foarte blestemat! Omul ăsta a avut ursita să moară! Dar să știți că poate Dumnezeu a ales! Îmi pare foarte rău, că nu-mi pare bine de acel om că s-a dus! Lui văduva îi transmit condoleanțe, pe această cale, că nu voia nimeni să se întâmple așa ceva! Ursita lui a fost în acel loc părăsit și în acel loc blestemat! Acolo și-a dat duhul și a murit! Nu este din vina nimănui!

Ursita lui, pentru că asta am văzut! Am citit pe chipul acelui om! Viitorul spune pentru copiii mei că trebuie să fie apărați! Trebuie apărați! Există Dumnezeu și justiția trebuie să-și facă datoria!", a declarat Sidonia, mama suspecților.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La proces a venit și o altă rudă a celor trei suspecți, care a încercat din toate puterile să convingă atât presa, cât și magistrații că membrii clanului Fabian sunt nevinovați.

"Toată lumea îi acuză pe copiii ăștia că sunt criminali cu sânge rece, că au fugit de la locul crimei. Copiii ăștia au fugit de acolo pe motiv să nu vină alții și să-i căsăpească!", a spus o rudă a suspecților.

Potrivit anchetatorilor, cei 3 fii ai Sidoniei l-ar fi atacat pe Sorin Anghel, după care ar fi fugit de la locul crimei. Au fost opriți de poliție pe drumul spre capitală, însă, nu înainte de scăpa de arma crimei, ce se consideră a fi o macetă. Rudele suspecților, însă, susțin altceva.

"Ei când au fugit, omul ăla trăia! Omul ăla nu murise! Ei nu l-au omorât cu sânge rece, ei s-au apărat și au fugit de frică! Sunt niște copii cu bun simț.

Sunt educați, sunt școliți, nu s-au dus niciodată să facă scandal într-un loc! Nu s-au dus niciodată să se certe cu cineva!", a spus o rudă a suspecților

Aceasta a fost și apărarea pe care avocatul celor trei suspecți a mers în instanță.

"Am solicitat reanalizarea argumentelor susținute în fața primei instațe. Cert este că clienții mei erau plini de sânge, vă spun că acel sânge era sânge propriu. Opțiunea apărării este de a merge pe legitimă apărare și există leziuni și există dovezi care fac dovada unui atac material săvârșit de către victimă asupra clienților mei. Leziuni foarte serioase pe partea din spatele a mâinilor, ceea ce înseamnă că inculpatul se apăra de lovituri cu un obiect tăietor la nivelul capului", a spus avocatul suspecților.

Potrivit expertizei medico-legale, pe trupul victimei au fost identificate 6 lovituri realizate cu un obiect tăietor. La petrecerea încheiată cu o tragedie au luat parte și nume mari din lumea muzicală, cum ar fi Alex Velea, Antonia sau Alina Eremia. Toți trei au susșnut că se aflau în camere în momentul în care a izbucnit scandalul.

Deși în presă s-a vehiculat că fratii Fabian s-ar fi aflat la acea petrecere pentru a împărți droguri vip-urilor, Sidonia susține că fii săi au cazierul curat și că niciodată nu ar fi făcut așa ceva.

"Jur pe copiii mei, niciodată n-au plasat droguri, n-au consumat, nu sunt infractori, nu sunt criminali, nu sunt clan! Suntem o familie, soț, soție, copii!", a declarat Sidonia, mama suspecților.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acum, rămâne ca anchetatorii să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat totul și dacă a fost sau nu vorba despre legitimă apărare.

Citește și: Cum încearcă cei trei frați implicați în scandalul de la Padina să scape de închisoare?! Motivul pe care l-au invocat fiii Vrăjitoarei Sidonia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si