Vanessa Pîrvuleţu a devenit celebră pe Instagram, după ce a postat nenumărate fotografii cu coafurile pe care le-a realizat cățeilor. Și pentru a vă face o idee un pomeranian a fost vopsit precum celebrul personaj de film Pikachu. Așa că astăzi am invitat-o alături de mine pentru a ne vorbi despre aceste transformări.

O nouă modă pentru căței

Cristina: Avem două minunății. Cum îi cheamă în realitate?

Vanessa: Ea este Bela, iar ea este Șeila. Bela este transformată în panda, iar Șeila în Pikachu.

Cristina: Sunt minunați, ce vopsea folosește, o vopsea specială?

Vanessa: Da este o vopsea special concepută pentru animăluțele noastre de companie. Ea nu este deloc toxică, este testată riguros de către producători prin urmare nu le face nimic rău.

Cristina: Cum se desfășoară o astfel de transformare?

Vanessa: Depinde de complexitatea modelului pe care îl fac, de exemplu la panda durează în jur de două ore cu tot cu spălat aranjat la Pikachu durează în jur de 3 ore cu tot cu spălat și aranjat, deoarece nu este atât de liniștită pe masa de lucru a depinde și de comportament.

Bine înțeles, da, da, da, Vanesa cine vine cu ideile eu am venit cu ideile am avut și o sursă de inspirație un grumăr foarte renumit din Statele Unite și de ce nu am

zis să aducem și noi la noi în oraș o asemenea transformare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina: Ce câini putem transforma?

Vanessa: Am refuzat de foarte multe ori alte rase de câini. Așa se pot face doar cățelușii din rasa pomeranian, deoarece ei seamănă cel mai mult cu anumite personaje cele din desene animate și animalele sălbatice precum panda.

Cristina: Am înțeles că ai plătit peste 20000 de euro pentru a te specializa în groming.

Vanesa: Da, am avut o investiție destul de mare. 

Ea este Bela, are cinci ani, este clienta noastră la salon de din primele luni de când am deschis, a fost transformată anul trecut în vară și de atunci a rămas panda.

Cristina: Vrei să lași pe Pikachu?

Vanessa: Da, cum să nu, te rog, ia să vedem poate asta își dorește de asta era supărat.

Bela este o cățelușă foarte liniștită și pe masa de lucru stă foarte foarte relaxată.

Cristina: De unde te inspiri pentru transformările acestea?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO-Doi urși, filmați în timp ce traversau un drum național. Șoferii din zonă au încetinit, pentru a-i lăsa să treacă și au imortalizat momentul

Vanessa: Consider că am și o creativitate așa în cap, adică tatăl meu fiind pictor de meserie consider că am moștenit ceva de la el ideea cu deschiderea salonului a fost a surorii mele, a dorit să deschidem ceva împreună pentru pentru dragostea pe care o avem față de animale și am deschis.

Cristina: Ești și criticată în online?

Vanessa: Da, foarte criticată. Sinceră să fiu însă încerc să mă abțin și să nu răspund la toate comentariile răutăcioase care îmi sunt adresate.

Cristina: Ce reacție au oamenii când văd aceste minunății transformate în personaje de desene animate sau animale sălbatice?

Vanessa: Nu am avut reacții negative însă cei care au avut reacții negative după o perioadă de timp au venit și ei cu căței la vopsit adică reacțiile sunt wow latră panda, latră da.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si