O nouă tehnică revoluționează domeniul manichiurii! De acum înainte, atât de îndrăgitele unghii tehnice, cerute și purtate de doamnele și domnișoarele de pretutindeni, sunt mult mai simplu de obținut. Totul, cu ajutorul...compozitului dentar. Ați auzit bine: materialele de ultima generație din care sunt făcute plombele au ajuns acum să fie folosite și la construcția unghiilor tehnice. Rezultatul este la fel de spectaculos dar mult mai rapid, a transmis Cristina Dorobanțu.

Compozitul dentar, „minunea” de pe unghii

Metoda unghiei tehnice realizată cu ajutorul compozitului dentar este extrem de bizară, dar eficientă. De altfel, tehnica aceasta cucerește, treptat, saloanele de manichiură. Totul se bazează pe un amestec utilizat în cabinetele stomatologice, numit cast și format din două ingrediente separate.

Citește și: VIDEO- Cum ne alegem culorile potrivite în funcție de ten? Fie că vorbim de machiaj, accesorii sau haine, culorile trebuie alese în funcție de anumite criterii

Cătălina Stoica- În zona de manichiură folosim în această vară cele două materiale de la stomatologie, pe care le amestecăm pe unghie, atunci începe să polimerizeze în momentul în care au fost amestecate.

Materialul rezultat este un compozit mult mai rezistent decât cele folosite până acum în domeniul manichiurii. Însă avantajul major, dincolo de rezistență este și rapiditatea aplicării, care aproape înjumătățește timpul alocat până de curând unei ședințe de întreținere a unghiilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În plus, pentru această tehnică nu este necesară uscarea la lampa cu ultraviolete, dar solicită puțin mai mult priceperea tehnicianului.

Cătălina Stoica- Am un minut și jumătate timp să modelez așa cum am nevoie materialul.

Cătălina Stoica- Aplic compozitul pe unghie și am nevoie să îl mențin 30 de secunde să zicem ...din momentul în care au fost amestecate cele două materiale începe să lucreze, să polimerizeze.

Noua metodă utilizată în saloanele de manichiură poate să satisfacă chiar și cele mai pretențioase cliente.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cătălina Stoica- Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei tehnici de manichiură este faptul că putem să prelungim unghiile și ele să rămână totuși foarte subțiri.

Cătălina Stoica- Acum voi pili puțin vârfurile pentru că nu au ieșit uniform la vârf, putem să le lăsăm așa, arată exact ca nuanța unei unghii naturale sau le putem colora sau decora.


Odată construite unghiile din compozit dentar, rezultatul este atât de natural, încât manichiură poate fi lăsată așa chiar și fără să fie colorată. Se poate aplica doar un pigment pentru strălucire, iar finalul este uluitor.

Cătălina Stoica- Noi vom aplica astăzi un pigment chrome, care reprezintă una dintre manichiurile în tendințe. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si