Imagini de coșmar într-o parcare din Reșița, județul Caraș-Severin. Două tinere s-au luat la bătaie chiar sub privirile atente ale martorilor.

Întreaga scenă a fost filmată de la balconul unui apartament din apropierea parcării. Totul a avut loc în parcarea de pe Aleea Zarandului din Reșița.

O parcare din Reșița s-a transformat în ring de box pentru două tinere. Imagini incredibile surprinse de martori!

O parcare din Reșița s-a transformat în ring de box pentru două tinere. Imagini incredibile surprinse de martori!

„Galeria” susține fiecare lovitură a tinerelor

Un cerc imens s-a format în jurul celor două tinere care se lovesc fără rețineri.

Cei din jur asistă la bătaia celor două fete fără a interveni.

Câțiva tineri intervin după ce „lupta” se intensifică pentru a le separa pe cele două adolescente. 

Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare. Cel mai probabil, cele două tinere vor da explicații în fața autorităților care vor urma să stabilească cum s-a întâmplat întregul scandal. Încă nu este cunoscut motivul pentru care cele două tinere s-au luat la bătaie. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma imaginilor apărute în mediul online, cu privire la faptul că două persoane sunt implicate într-o altercație, în municipiul Reșița, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să comunice următoarele:

La Poliția Municipiului Reșița nu a fost depusă nici o sesizare a vreuneia dintre părțile implicate.

Nu au fost primite apeluri prin SNUAU 112 cu privire la aspectele sesizate.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea identității persoanelor implicate și a stării de fapt.

În urma cercetărilor efectuate după apariția în spațiul public a unor imagini în care două persoane de sex feminin au fost implicate într-o altercație, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița au stabilit identitatea celor două persoane.

Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din municipiul Reșița, aceasta din urmă agresând-o fizic pe minora de 14 ani în urma unor discuții în contradictoriu privind unele postări pe rețelele de socializare.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe față de minora în vârstă de 15 ani.

Psiholog: ”Unii martori încurajează agresorul să continue actul respectiv”

”Expunerea la materiale violente poate să scadă, nu neapărat empatia, ci partea de a reacționa a oamenilor. Sunt încadrate ca fiind normale.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Martorii, ce ați văzut acolo, sunt martorii la bullying, la o agresiune directă cu spectatori. Martorii încurajează agresorul. Martorii sunt de mai multe feluri. O parte dintre ei sunt speriați în momentul în care văd ce se întâmplă și se pun în situația victimei și nu reușesc să sară.

Alții sar să salveze, sunt numiți salvatorii.Iar alții încurajează pur și simplu prin faptul că stau acolo, încurajează agresorul să continue actul respectiv. Pot exista și martori care să fie complici. Și anume să fi chemat victima în locul respectiv, să fi ademenit victima și atunci cooperează”, spune psihologul. Citește aici analiza completă realizată de psihologul Delia Dumitru

Un caz asemănător a avut loc în Reșița în luna februarie. O elevă s-a ales cu doar penal

În luna februarie a anului 2023, două eleve de 15, respectiv 18 ani s-au luat la bătaie pe holurile liceului „Traian Vuia” din Reșița. 

După ce au „discutat” pe holurile liceului, una dintre fete întinde mâna ca semn de împăcare. În acel moment cealaltă fată a lovit-o cu pumnul direct în față. 

Fata agresată, elevă în clasa a XII-a la momentul incidentului a depus plângere la Poliție. Cealaltă parte implicată s-a ales cu dosar penal. 

„Din verificările efectuate s-a stabilit că, în 31 ianuarie 2023, în jurul orei 10.00, în timpul pauzei dintre cursuri, o elevă în vârstă de 18 ani, a unui liceu din municipiul Reşiţa, ar fi fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnul în zona feţei, de o colegă de şcoală în vârstă de 15 ani. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurarilor în care s-a produs evenimentul”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si