Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineața la o pensiune turistică din stațiunea Călimănești, județul Vâlcea. Un angajat al pensiunii și-a pierdut viața.

Citește și: Documentul care aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor. Petrecerea care îl aducea pe Cornel Dinicu mai aprope de autorizația de funcționare

ISU Vâlcea a transmis că apelul de urgență a fost făcut imediat după ora 6 dimineața. Mai multe persoane au reușit să iasă din clădire.

Pompierii luptă cu flăcările și caută în interior pentru a afla dacă sunt victime.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

UPDATE 10.00. Incendiul a fost stins. Din păcate, o persoană și-a pierdut viața. Un angajat al pensiunii, aflat la mansardă, a fost găsit inconştient cu arsuri la mâini, ulterior fiind declarat decedat.

Două persoane au ajuns la UPU: patronul pensiunii și un angajat care a venit în ajutorul proprietarului. Ambulanţa SAJ ajunsă la locul evenimentului a preluat o victimă, proprietarul, care avea tăieturi de la cioburile unei ferestre, şi a transportat-o la UPU Vâlcea.

Incendiu la pensiunea din Călimănești

Pompierii vâlceni au transmis că nouă persoane s-au autoevacuat.

Este vorba despre două familii care erau cazate în pensiune și despre proprietarul pensiunii, care este și rănit după ce a fost tăiat de geamuri. Proprietarul a fost transportat la spital.

Un angajat al pensiunii, despre care nu se știa unde se află a fost căutat în clădirea care arde, transmite Gazeta Valceana.

UPDATE: Pompierii vâlceni au anunțat că victima a fost găsită. Aceasta este inconștientă, prezintă arsuri minore la nivelul membrelor superioare.

O pensiune turistică din Călimănești, în flăcări. Incendiu masiv  în stațiunea din Vâlcea

O pensiune turistică din Călimănești, în flăcări. Incendiu masiv în stațiunea din Vâlcea

[Sursa foto: Gazeta Valceana]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pensiunea Rio din Călimănești, situată în centrul administrativ al orașului, a luat foc duminică dimineața.

ISU Vâlcea a trimis patru autospeciale pentru a stinge incendiul. Important este ca flăcările să nu se extindă, fiindcă pensiunea se află în imediata vecinătate a unor case, dar și foarte aproape de Școala Generală Șerban Vodă Cantacuzino.

Poliția ajută prin formarea unui perimetru de protecție în care să nu intre mașini (întrucât pensiunea se află pe Calea lui Traian – DN7) și să nu treacă oameni care ar putea fi puși în pericol de incendiu.

Ce a transmis ISU Vâlcea

”Pompierii militari intervin, în aceste momente, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, în localitatea Călimăneşti. Apelul a venit prin SNUAU 112 la ora 06:01. Au fost alocate de urgenţă forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Staţiei de Pompieri Brezoi, cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ.

A fost direcţionat spre locul evenimentului şi SVSU din localitate. La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o cladire cu 2 etaje, cu degajări mari de fum”, transmite ISU Vâlcea.

Din afirmaţiile proprietarului, în pensiune erau cazate 2 familii- 4 adulţi şi 4 copii, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană, un angajat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si