Reprezentanţii ARSVOM au recuperat o plută de salvare situată la aproximativ 10 mile marine de Portul Constanţa.

În plută nu se afla nicio persoană.

De asemenea, în plută se aflau şi alte veste de salvare care nu numele navei cum ar fi trebuit, susţin reprezentanţii ARSVOM.

Geamanduri în formă de cruce pe Marea Neagră. Salvamarii sunt revoltați. Reacția lui Raed Arafat

Revoltă pe litoral, după ce în Marea Neagră și-au făcut apariția geamanduri noi în formă de cruce.

Bornele portocalii, pe care este scris numărul morților înecați în mare, au stârnit un val de controverse printre salvamari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Noi informații în cazul dublei crime din Italia. Localnicii au vorbit despre afaceristul italian care le-a ucis pe cele două românce, Gabriela și Renata

„Asta nu e o modalitate de a face pe cineva să înțeleagă că  apa mării este periculoasă. Doar să respecți apa și ce spune salvamarul și mergi liniștit după un concediu frumos, nu să vezi cruci la 5 metri de cearșaful tău cum se bălăngăne în apă”,

spune Gabriel Bălan, președintele Asociației Salvamarilor.

„Sunt niște chestii tăioase, ascuțite, care sunt prinse în nituri. Dacă e val și te duce valul în aia, te poți tăia, te poți lovi!” , adaugă el.

Raed Arafat, reacție în cazul geamandurile în formă de cruce 

„Am comis-o din nou! Am încercat să facem ceva care să sporească acţiunile de prevenire a înecurilor pe durata sezonului de vară.

Citeste si: Doi bărbați din Belarus au murit într-un accident pe DN 21

Un proiect gândit acum doi ani de specialişti, şi finanţat din fonduri non-guvernamentale, care are că scop semnalarea, într-un mod foarte vizibil, a zonelor periculoase unde au avut loc mai multe înecuri în ultimii ani”, a scris, luni, pe Facebook, Raed Arafat, referindu-se la geamandurile cu cruce de pe litoral.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si