Miercuri dimineață, pe data de 7 iulie 2021, o agentă care lucra la Direcția Generală Anticorupție s-a sinucis aruncându-se de la etajul 9. Aceasta locuia într-un bloc din cartierul Titan, din București.

Polițista a lăsat un bilet de adio

În locuinţa ei a fost găsit şi un mesaj de adio, care este compus din mai multe pagini. Se pare că poliţista avea unele probleme de sănătate.

Vecinii au sunat la 112 după ce au auzit bubuitura produsă în momentul în care poliţista a atins pământul. Potrivit surselor, biletul de adio a fost scris pe cinci pagini și era adresat mamei sale din Republica Moldova, dar și fratelui său plecat în străinătate. 

Citeste si: VIDEO| Dublă tragedie: Mamă și fiu, găsiți decedați în apartament

Femeia nu avea copii și nici nu era căsătorită

Polițista care lucra la DGA nu era căsătorită şi nu avea copii. Gestul ei a venit cu puţin timp înainte ca ea să iasă la pensie.

Citeste si: Mamă, secerată de sinuciderea fiului

”În această dimineaţă, prin apel 112 Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălţime”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri- Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. 

Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Claudia Costandiș- reporter Știrile Kanal D 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si