O profesoară din Florida a fost arestată după ce s-a aflat că a organizat adevărate lupte între elevi în timpul orelor.

Citește și: VIDEO| Doi elevi de 13 ani, acuzați că ar fi hărțuit sexual o profesoară. Polițiștii au deschis o anchetă în acest sens

Exista o singură cerință pusă de cadrul didactic, secretul total cu

privire la ce se întâmplă în clasă.

Citește și: VIDEO: Un elev din Argeș a fost bătut de mai multe colege. Polițiștii au deschis o anchetă

„Fără țipete, fără zgomote și fără telefoane”, era motto-ul acestei profesoare, conform Foxnews.

Scene de "Fight Club" la clasă

Potrivit postului american WCTV, un detectiv a văzut filmări ale profesoarei „șezând pe biroul ei, fără să intervină” în timp ce elevii se băteau în clasă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Sindicatele profesorilor propun reintroducerea exmatriculării elevilor în lege, plus detenție școlară și amenzi pentru părinți

Profesoara de gimnaziu Angel Footmandin, în vârstă de 23 de ani, de la Griffin Middle School, le-a permis elevilor să se bată în timp ce ea îi privea de la birou.

Angel Footman profesoara

Angel Footman, profesoara de 23 de ani de la Griffin Middle School

[Sursa foto: Law and crime]

Femeia îi avertiza din când în când pe elevii de la clasele V-VIII să nu atragă atenția strigând sau înregistrând luptele cu telefoanele lor.

WCTV ar fi obținut documente care indică faptul că un adjunct de resurse școlare a aflat la sfârșitul lunii martie că elevilor li se permite să poarte lupte în sala de clasă în timpul orelor lui Footman.

"Lupte de maxim 30 de secunde, fără țipete"

Potrivit documentelor, mai multe fete de clasa a șasea le-au spus detectivilor că au participat la lupte planificate în timpul orelor de școală și susțin că au fost invitate înapoi pentru lupte suplimentare", a transmis WCTV.

Citește și: Noi detalii în cazul profesoarei de japoneză atacată de elevul său cu un cuțit: „Își teroriza elevii de doi ani”

"Elevele au povestit, de asemenea, că profesoara Footman le-a cerut copiilor lupte de maxim 30 de secunde, fără țipete, fără gălăgie, fără telefoane.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si