Chinul îndurat de biata fată a fost filmat, iar imaginile surprind o parte din momentele în care Maria, o româncă de 16 ani, este încolțită de o bandă de copii de cartier din Madrid. Puștii agresivi o fugăresc cu biciletele, ea încearcă să scape lor, dar, la un moment dat, o prind și o torturează. Unul dintre indivizi o lovește cu pumnul în cap și sărmana de ea se prăbușește la pământ.

Scenele sunt de o cruzime fără margini

Reușește să scape, dar e încolțită încă o dată și, potrivit investigatorilor spanioli, este lovită, apoi izbită de o bordură și, mai târziu, adolescenții au trecut cu bicicletele peste ea, în vreme ce unii filmau și se amuzau.

Mama fetei este șocantă

Mama copilei e dărâmată: ”A primit o lovitură de la spate, în cap. Nu știe cine. A văzut numai stele și luminițe. Știe că era rănită, că a căzut, dar nu își mai amintește nimic! S-au jucat cu capul ei ca și cu o minge de fotbal!”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a fost ucis de polițiști după ce a refuzat să poarte masca chirurgicală

Atacul s-a sfârșit abia când unul din prietenii româncei minore a cerut ajutor de la doi adulți care treceau prin zonă.

Maria a fost dusă la un spital din Madrid, unde doctorii au operat-o pentru un edem cerebral, iar fotografiile cu ea arată în ce stare gravă a ajuns.

Potrivit anchetatorilor care au preluat cazul, fata ar fi fost amenințată cu câteva zile înainte de unul din presupușii agresori.

Citeste si: Scene șocante la metroul din Capitală. Ce a pățit un tânăr care a refuzat să poarte masca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si