Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O româncă de 16 ani, torturată la Madrid. Mama fetei, mărturii în exclusivitate pentru Știrile Kanal D

O copilă de 16 ani este în mare suferință pe patul de spital după ce a fost bătută cu bestialitate de o gașcă de adolescenți prea rebeli. Scenele s-au derulat în Madrid, acolo unde tânăra româncă s-a stabilit cu părinții. Mama fetei povestește cu câtă violență i-a fost lovită fata, iar acest calvar a venit după câteva zile de amenințări.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Chinul îndurat de biata fată a fost filmat, iar imaginile surprind o parte din momentele în care Maria, o româncă de 16 ani, este încolțită de o bandă de copii de cartier din Madrid. Puștii agresivi o fugăresc cu biciletele, ea încearcă să scape lor, dar, la un moment dat, o prind și o torturează. Unul dintre indivizi o lovește cu pumnul în cap și sărmana de ea se prăbușește la pământ.

Scenele sunt de o cruzime fără margini

Reușește să scape, dar e încolțită încă o dată și, potrivit investigatorilor spanioli, este lovită, apoi izbită de o bordură și, mai târziu, adolescenții au trecut cu bicicletele peste ea, în vreme ce unii filmau și se amuzau.

Mama fetei este șocantă

Mama copilei e dărâmată: ”A primit o lovitură de la spate, în cap. Nu știe cine. A văzut numai stele și luminițe. Știe că era rănită, că a căzut, dar nu își mai amintește nimic! S-au jucat cu capul ei ca și cu o minge de fotbal!”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat a fost ucis de polițiști după ce a refuzat să poarte masca chirurgicală

Atacul s-a sfârșit abia când unul din prietenii româncei minore a cerut ajutor de la doi adulți care treceau prin zonă.

Maria a fost dusă la un spital din Madrid, unde doctorii au operat-o pentru un edem cerebral, iar fotografiile cu ea arată în ce stare gravă a ajuns. Potrivit anchetatorilor care au preluat cazul, fata ar fi fost amenințată cu câteva zile înainte de unul din presupușii agresori.

Citeste si: Scene șocante la metroul din Capitală. Ce a pățit un tânăr care a refuzat să poarte masca

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI