„O femeie din Brașov, inginer de meserie, se judecă de 10 ani cu Elon Musk, după ce ar fi fost concediată pe nedrept de la compania Tesla. Românca ar fi semnalat niște probleme de fabricație ale mașinilor, iar acest lucru i-a adus sfârșitul carierei. Cu detalii vine colega mea Larisa Rațiu”, a transmis Simona Pătruleasa.

Se judecă de 10 ani cu Elon Musk

„Cristina Bălan, un inginer originar din Brașov, avea o carieră de succes la compania Tesla și contribuise la dezvoltarea motoarelor electrice ale acestor mașini. Era atât de apreciată încât inițialele ei se află inscripționate pe acumulatorii Tesla.
În anul 2014, însă, a semnalat o problemă de siguranță: covorașele de la șofer s-ar fi încolăcit deseori în zona pedalei de frână. La scurt timp după ce i-ar fi spus asta chiar lui Elon Musk, românca a fost concediată. O instanță din America i-a dat dreptate dar, între timp, a fost acuzată de Tesla că a folosit resursele companiei pentru un proiect secret. Așadar, audierile in acest caz s-au tărăgănat până în ziua de azi.

Citește și: Bani mai mulți pentru profesori! Ligia Deca nu vrea probleme la Evaluare şi Bac 2024

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cristina Bălan a fost diagnosticată recent cu cancer la sân și își crește singură copilul. Românca a declarat recent că tot ce își dorește e să-i fie reabilitat numele”, a transmis Larisa Rațiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si