„Ce poate fi mai bun, după o masa copioasă, în zi de sărbătoare, dacă nu un desert delicios? De Ziua Națională, cofetarii au dat altă formă și culoare dulciurilor. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Dulciuri transformate de 1 decembrie

Multa măiestrie, migală și... foarte mult marțipan! De asta este nevoie pentru a face România bună, de te lingi pe degete.

Maeștri cofetari au dat frâu liber imaginației și sărbătoresc Ziua Națională așa cum numai ei o pot face: cu un tort spectaculos.
Chiar dacă tortul reprezintă tentația supremă, nici prăjiturile create și decorate în stil tradițional nu sunt ușor de refuzat. Specialiștii știu că în această perioadă, toată lumea preferă să își aducă aminte de gustul prăjiturilor de casă, tradiționale și gustoase. Așa ca s-au pregătit cu preparate pe măsură.

Citește și: VIDEO- Iasca i-a făcut celebri. În satul Corund din Harghita se realizează obiecte artizanale unice

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cine poate să refuze un răsfăț culinar atât de dulce și aspectuos? Cu siguranță nu noi, românii, care sărbătorim astăzi cu voie bună și cu mesele întinse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: