Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O Românie... delicioasă. Dulciuri sub o altă formă și culoare de 1 decembrie

De 1 decembrie, după o masă copioasă, cel mai bine ar merge un desert. Iată cum au transformat cofetarii celebrele dulciuri pentru Ziua Națională.

Maria Stiuca,

O Românie...delicioasă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Ce poate fi mai bun, după o masa copioasă, în zi de sărbătoare, dacă nu un desert delicios? De Ziua Națională, cofetarii au dat altă formă și culoare dulciurilor. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Dulciuri transformate de 1 decembrie

Multa măiestrie, migală și... foarte mult marțipan! De asta este nevoie pentru a face România bună, de te lingi pe degete. Maeștri cofetari au dat frâu liber imaginației și sărbătoresc Ziua Națională așa cum numai ei o pot face: cu un tort spectaculos.
Chiar dacă tortul reprezintă tentația supremă, nici prăjiturile create și decorate în stil tradițional nu sunt ușor de refuzat. Specialiștii știu că în această perioadă, toată lumea preferă să își aducă aminte de gustul prăjiturilor de casă, tradiționale și gustoase.

Așa ca s-au pregătit cu preparate pe măsură.

Citește și: VIDEO- Iasca i-a făcut celebri. În satul Corund din Harghita se realizează obiecte artizanale unice

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cine poate să refuze un răsfăț culinar atât de dulce și aspectuos? Cu siguranță nu noi, românii, care sărbătorim astăzi cu voie bună și cu mesele întinse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI