Cinci persoane au fost rănite joi seara în urma accidentului puternic care a avut loc joi seara în localitatea Gătaia, județul Timiș. O femeie de 58 de ani care se afla la volanul autoturismului a lovit un copil de 13 ani, imediat după impact femeia a pierdut controlul volanului și a ajuns pe trotuar.

Citește și: VIDEO- Mecanic de locomotivă, prins drogat la serviciu în Galați. Alți doi angajați au refuzat testarea

5 persoane au fost rănite în urma impactului

Femeia în vârstă de 58 de ani circula cu mașina pe strada Republicii din Gătaia. Șoferița a acroșat un băiat de 13 ani, iar după impact a pierdut controlul direcției și a ajuns pe trotuar, unde a mai rănit alte persoane. Toate victimele accidentului au fost transportate la spital. 

„La data de 28 septembrie a.c., o femeie, în vârstă de 58 de ani, a condus un autoturism pe strada Republicii din orașul Gătaia, iar, la un moment dat, a surprins și acroșat un pieton, respectiv un minor, în vârstă de 13 ani, după care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autoturismului și a pătruns pe trotuar, lovind o minoră, în vârstă 15 ani, 2 femei, de 32 și 37 de ani și un bărbat, în vârstă de 29 de ani”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Șoferii din București care nu plătesc suprataxa de 200 de lei pentru neplata parcării riscă amenzi usturătoare

În accident au mai fost implicați: o fată de 15 ani, două femei de 32 și 37 de ani și un bărbat de 29 de ani. În urma impactului toate cele cinci victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Femeia a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind unul negativ. În acest caz, oamenii legii continuă cercetările.

Citește și: Monica Macovei, trimisă în judecată, la un an de la accidentul grav în care a fost implicată în Mangalia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si