Tănăra din Buzău a fost atacată cu o motocoasă de un individ beat, fiind la un pas de a-și pierde brațul drept. Evenimentul nefericit a avut loc luni seara în stațiunea montană Bușteni.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru un bărbat. A căzut în gol în timp ce făcea o drumeţie cu fiul vitreg

Au plecat la plimbare și au fost amenințați de un individ beat

Luni seară, în jurul orei 20:00, în urma finalizării unui cantonament în grup la care au participat 15 băieți și fete, majoritatea minori, parte a unui club de box buzoian, aceștia au ieșit la plimbare în stațiunea montană Bușteni. Tinerii se odihneau pe una dintre băncile din fața unui supermarket când trei localnici, toți în stare de ebrietate s-au apropiat de sportivi. Bărbații aveau asupra lor bidoane cu bere. 

Deoarece una dintre pugiliste, Bianca, i-a atenționat pe cei trei bărbați să nu se aproprie de grup, unul dintre aceștia, aflat în stare de ebrietate accentuată, a hotărât să pună mâna pe o motocoasă pe care a pornit-o și cu care amenința în stânga și în dreapta. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Momente șocante pentru doi minori. Ei au privit cum mama lor, de 35 de ani, se stinge din viață

Tânăra putea să-și piardă brațul drept

Fata s-a ales cu o tăietură la mâna dreaptă, pentru că s-a luptat cu bărbatul care amenința întreg grupul. În ajutorul Biancăi a sărit o colegă, care din păcate a leșinat în urma unui atac de panică.

,,Ştiu că a sărit să mă ajute Nicoleta, o colegă, însă la un moment dat am îmbrâncit-o şi pe ea ca să nu fie atinsă de motocositoare. Pe mine mă tăiase deja şi la mână, şi un pic la spate”, a povestit Bianca, tânăra care l-a înfruntat pe agresor.

Citeste si: Incident șocant: un bărbat a fost împușcat în cap de cumnatul său

Polițiștii l-au identificat pe agresor 

Gestul bărbatului i-a uimit pe toți cei prezenți la fața locului. Intervenția unor adulți a pus capăt conflictului și a limitat pagubele care ar fi putu fi făcute de bărbatul băut. O localnică a sunat la 112 pentru a cere intervenția Ambulanței și a Poliției.

Bianca, a fost dusă la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost nevoie de spitalizare. Tânăra a declarat că s-a gândit la siguranța colegilor săi, mulți dintre ei fiind copii în vârstă de 14-15 ani.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

,,Poliţiştii au reuşit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, fiind depistat de către patrula de siguranţă publică, în proximitatea locului faptei şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, a transmis IPJ Prahova.

Citeste si: Moarte tragică pentru un bărbat de 28 de ani. S-a electrocutat la locul de muncă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si