Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O tânără balerină din Brazilia ne dă o adevărată lecție de viață

Nimic nu este imposibil, atunci când vrei să îți urmezi visul! Este lecția de viață pe care o tânără balerină din Brazilia o dă lumii.

Iulian Ciurea,

O tânără balerină din Brazilia de învață să ne urmăm visele [Sursa foto: YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginea tinerei in tinuta de balerina nu este una pe care sa avem ocazia sa o vedem des. Julia este supraponderala: are cu cateva zeci de kilograme in plus fata de greutatea obisnuita a unei astfel de dansatoare. Dar ce mai inseamna greutatea corporala, cand ai un vis de urmat!?

„Numele meu este Iulia Del Bianco, sunt balerină, profesoară de dans și model supraponderal, pentru prezentări de modă specifice ”, spune tânăra.

O tânără balerină din Brazilia ne arată cum să ne urmăm visul

Tanara in varsta de 33 de ani si-a dorit din copilarie sa devina balerina.

La 3 ani lua cursuri de balet, dar era șicanată de colegi din cauza faptului ca nu era în așa-zisele standarde de greutate. La un moment dat, chiar si profesorii au incercat sa ii explice ca nu se incadreaza in standarde si ca ar trebui sa isi gaseasca alta ocupatie. Insa pe Julia, toate aceste critici au ambitionat-o. A perseverat in balet si a reusit chiar sa isi deschida o scoala de dans pentru femeile de orice varsta si greutate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Julia este pasionata de beauty si de tot ce inseamna arta frumosului. Pentru a-si incuraja fanii sa isi urmeze visurile, posteaza frecvent in mediul online si face cursuri gratuite de dans pentru toti cei care nu se incadreaza in tipare.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI