UPDATE: Tatăl fetei a făcut declarații în exclusivitate pentru Știrile Kanal D.

„Fata ne-a spus că a ajuns la ora 20.30 în Piatra Neamț. Ulterior, i-a spus mamei că la ora 22.48 a ajuns la cazare și că urmează să doarmă. A plecat cu o colegă care este și prietena ei cea mai bună”.

„Noi ne-am pus să dormim și, ulterior, am primit un telefon la 03.13

de la Inspectoratul de Urgență să-mi spună <<Luați un loc. Copilul dumneavoastră este mort>>, L-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a spus ca fata era acasă la prietenul ei, i s-a făcut rău, a pornit o hemoragie și nu a mai putu fi resuscitată”.

„Nu știam să aibă prieten. Soția mea știa că vorbește pe internet cu un băiat din Piatra Neamț”.

„Eu suspectez faptul că ei i-au fost administrate substanțele... ori a fost doza foarte mare, ori i s-au administrat în mod repetat, fără ca și copilul meu să știe. Din ce am înțeles este echivalentul a drogului violului. Nu știu dacă este adevărat, dar așa am înțeles de la alte persoane că se folosește în cluburi, este o cocaină sintetică și acum urmează să vedem. Am toată încrederea că cei de la DIICOT o să facă lumină în acest caz”.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tragedia s-a petrecut într-o comună din Neamț. Tânăra, o elevă de 16 ani, se afla la un concurs școalar.

Aflată în apropierea iubitului ei, a decis să îl viziteze. Întâlnirea celor doi s-a încheiat tragic pentru tânăra fată, care a murit după ce a aconsumat substanțe periculoase.

Întâlnire cu sfârșit tragic

Mai multe informații sunt oferite de Delia, corespondent Kanal D.

Întâlnirea cu iubitul s-a încheiat tragic pentru o adolescentă de 16 ani. Tânăra a plecat să se întâlnească cu iubitul ei, în timp ce se afla la un concurs școlar.

Experiența celor doi cu substanțele periculoase nu a avut un final fericit. Fata a ajuns imediat la spital, după ce iubitul acesteia a apelat numărul de urgență 112. Ceea ce părea a fi o insuficiență respiratorie gravă, a fost, de fapt, rezultatul consumului de substanțe periculoase, care au distrus rapid organismul adolescentei.

Citește și: Închisoare pe viață pentru o americancă obsedată de sfârșitul lumii, care și-a ucis copiii/ ”Știu șigur că, în lumea spiritelor, copiii mei sunt fericiți”

Iubitul a fost reținut de autorități

Autoritățile l-au reținut imediat pe iubitul fetei, în vârstă de 19 ani. Potrivit informațiilor oferite de DIICOT, tânărul vindea substanțe de tip cristal. Această substanță deosebit de periculoasă a fost găsită în organismul iubitei sale, care a murit după ce a consumat-o.

Ulterior, autoritățile au identificat alte două persoane care se aflau în posesia acestui tip de substanță.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei trei sunt cercetați pentru trafic de droguri de mare risc și au ajuns astăzi în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Actorul Angus Cloud a murit. Starul din serialul „Euphoria” s-a stins la doar 25 de ani. Anunțul făcut de familia sa

Rezultatele necropsiei. De ce a murit tânăra?

Odată ajunsă la spital, medicii au constatat că fata avea o hemoragie puternică în zona genitală. 

Potrivit jurnaliștilor din Neamț, tânărul ar fi declarat în fața oamenilor legii că hemoragia ar fi început în timpul unui act sexual atunci când, la un moment dat, tânăra și-ar fi pierdut conștiența, ar fi început să tremure și ulterior a murit.

Rezultatele necropsiei au arătat că tânăra suferise o ruptură de vagin. Medicii legiști au stabilit că tânăra a murit în urma unei insuficiențe respiratorii acute, cauzată de o intoxicație cu substanțe ilegale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si