O urmărire ca în filme a avut loc aseară în județul Arad: două autospeciale de poliție s-au ciocnit violent în timp ce urmăreau un tânăr de 18 ani, în trafic. Patru polițiști au ajuns la spital, în urma impactului, iar doi dintre aceștia sunt în stare gravă. Vă avertizez sunt imagini și informații ce vă pot afecta emoțional, a transmis Silvia Ioniță.

Așa arăta una dintre autospeciale, în urma ciocnirii.

Totul a început aseară, în jurul orei 23:00, în orașul Pâncota, când un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism.

Pentru că șoferul mașinii nu a oprit, cursa a continuat, până în orașul Sântana, unde prima mașină de poliție a intrat în coliziune cu altă autospecială.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tragedie în Timișoara! Un șofer a murit și altul a fost rănit într-un accident produs între 2 mașini

În urma impactului, 4 polițiști au ajuns la spital, iar doi dintre ei sunt în stare gravă.

Agenții au fost testați pentru consum de droguri și alcool, rezultatele fiind negative, în ambele cazuri.

Câteva ore mai târziu, polițiștii din Arad au reușit să-l prindă pe șoferul fugar. Se pare că ar fi vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani. Acesta abandonase mașina la 10 kilometri de locul unde a avut loc accidentul, în localitatea Olari.

În total, 4 tineri se aflau în mașina urmărită de polițiști.

Toți au fost depistați și testați cu aparatele alcoolTest și drugTest, rezultatele fiind 0. Acum, pe numele fugarului, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și modificarea locului accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si