Vorbim despre romanii, dar și străinii care s-au cazat în campingurile din stațiune- fie cu rulota, cu cortul sau au închiriat căsuțe de vacanță la câțiva pași de plajă. Aici, turiștii sunt cei care își gătesc singuri, în aer liber, toate bunătățile.

Sejur de câteva sute de lei, în Mamaia Nord

Pulpite de pui cu ouă și brânzică de țară, așa arată meniul de prânz la un camping renumit din Mamaia Nord,  unde mirosul de mâncare te atrage, vrând-nevrand.

Rulotele stau parcate la umbră, iar corturile sunt goale în timpul zilei. Turiștii se relaxează în aer liber, în foișoarele amenajate de-acasă, în timp ce grătarele și tigăile lor sfârâie de bunătăți.

Citeste si: VIDEO| Litoralul românesc, peste cel Grecia sau Bulgaria când vine vorba de... prețuri

Condiții de lux la... cort!

O familie din București a venit la mare cu cortul și se bucură de o experiență mai plăcută decât se așteptau. În timp ce unii dau sute de lei pe o noapte de cazare, ei au dat în jur de 1200 de lei pe un cort spațios și pe cele necesare și trăiesc autentic, la doi pași de plajă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cativa pasi mai incolo, doi turisti se dau cu crema, căci se duc la plajă, iar alții se răcoresc cu ventilatorul de-acasă. Între ei am găsit și un cuplu din Italia, care de 8 ani călătorește în jurul lumii și face spectacole de magie. Și ei au venit cu rulota.

Citeste si: VIDEO| Aglomerație la mare. Oamenii s-au înghesuit pe plaje

Condiții ca la hotelurile de 3 stele

Iar turiștii care și-au dorit să aibă ceva mai mult confort au închiriat, în camping, căsuțe de vacanță.

Au aer condiționat, televizor și pat dublu, confortabil, dar si baie proprie. Iar prețul e la jumătate față de un hotel de 3 stele.

Citeste si: Prognoza METEO ANM, azi, 6 august 2021. COD PORTOCALIU de furtuni, descărcări electrice și grindină UPDATE

În acest camping din Mamaia Nord prețurile pornesc de la 30 de lei pe zi, de persoană, pentru cei cu cortul, iar turiștii cu rulota plătesc 35 de lei pe zi. Cât despre cazarea la cabane, tariful variază între 220 și 360 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si