Nicoleta nu îşi poate explica nici acum cu ce a greşit faţă de clienta care a lovit-o. Cu doar câteva clipe înainte să fie pălmuită, îi ceruse femeii din faţa ei să poarte masca de protecţie. Îndrăzneala demnă de laudă i-a atras antipatia necunoscutei de la tejghea.

”Am rugat-o frumos să își pună masca. A venit până la prima tejghea, am mai rugat-o o dată frumos.

Am poftit-o unde este paypointul, din nou nu a vrut să își pună masca”, spune femeia.

Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă

Imaginile care au surprins incidentul par incredibile. În filmare se vede cum agresoarea intră în magazin cu nişte facturi pe care vrea să le achite, fără sa poarte mască, desi o avea în geantă. Casiera la care se opreşte o roagă insistent să folosească masca, dar clienta refuză. Martoră la incident, Nicoleta intervine şi îi cere şi ea clientei acelaşi lucru, de mai multe ori. Femeia nu se conformează nici de această dată, ba chiar devine recalcitrantă. Într-un exces de furie, clienta o loveşte cu putere pe vânzătoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scandal la o terasă de pe litoral: Clienții s-au luat la bătaie. A fost nevoie de intervenția agenților de pază

”Și-a scos masca din geantă, a ținut-o în mână, i-am zis că nu pot sa îi iau facturile că nu are mască și atunci am primit palma”, spune vânzătoarea.

Ce amendă a primit agresoarea

După ce a lovit-o, femeia de 36 de ani a fugit din magazin. După apariţia imaginilor în mediul online, poliţia s-a autosesizat. După câteva ore, au reuşit să o identifice pe agresoare. Aceasta a fost sancţionată cu 500 de lei pentru nepurtarea măştii de protective în contextul stării de alertă.

Citeste si: VIDEO| Starea de alertă, prelungită. Tot mai mulți români sunt nemulțumiți de restricții

Femeia care a pălmuit-o pe vânzătoare are 36 de ani. Iniţial, angajata magazinului nu a vrut să depună plângere pe numele ei, însă spune că este nemulţumită de amenda primită de aceasta şi are de gând să meargă la poliţie.

Citeste si: VIDEO| ”Bombardieri” fără limite. Un polițist rănit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si