„Iar acum vă invităm în lumea noastră, a jurnaliștilor. Și noi muncim cu drag în zi de sărbătoare, așa că ne-am gândit să vă arătăm cum decurge o zi din viața reporterilor, cameramanilor și a celorlalți colegi talentați care formează echipa Știrilor Kanal D. Iată imaginile”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

O zi din viața jurnaliștilor Kanal D

„Bună dimineața! Suntem cam adormite, dar, veniți cu noi la machiaj să ne revenim puțin”, a transmis Larisa Rațiu, reporterul Știrilor Kanal D.


Așa începe fiecare dimineață liniștită din viața unui reporter, atunci când nu sunt evenimente în desfășurare, la prima oră. 
După ce ne pregătim, urcăm în redacția știrilor, un open space unde fiecare coleg își pune amprenta pe ceea ce vedeți la televizor.

Citește și: VIDEO- O zi din viața unui medic la urgențe. Cu ce se confruntă zilnic salvatorii vieților omenești

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În fiecare dimineață, ne strângem în ședință câteva minute, să ne punem ideile la punct.
Ne întoarcem la birouri și vedem că nimeni n-are timp de pierdut
Acum e timpul să vă arătăm și locul unde se întâmplă magia, în regie.
Iar acum.... liniște, suntem în direct.
Așadar noi, jurnaliștii, suntem la datorie pentru voi, cei de acasă. Suntem în casele voastre zi de zi și sperăm să vă aducem, odată cu știrile momentului, și zâmbete.

La mulți ani, români!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si