”Bună tuturor! Ziua trei a izolării la domiciliu. Închidem ușa. Alt lucru nu avem ce face, o cafea, televizor”- așa își începe dimineața Adriana Preja, de când autoritățile i-au spus să se autoizoleze.

Citeste si: Încă o persoană suspectă de coronavirus, la Timişoara- o femeie care a călătorit la Milano

”O să dezinfectez puțin prin casă, o să spăl, o să aspir, o să fac ceea ce am făcut și ieri.

O să-mi iau și ustensila de curățat, adică aspiratorul. Fiecare zi e la fel atunci când nu poți ieși din casă și nici nu poți primi musafiri. O să-mi iau temperatura cu termometrul care mi-a fost cumpărat și lăsat în fața ușii. Temperatura mea este de 36 de grade”, spune femeia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: CTP, despre deciziile BOR în vremea coronavirusului: "Ce greșeală au putut să facă, dumnezeule, am înțepenit când am văzut"

Femeia, care muncește de cinci ani în Italia, se simte abandonată de autoritățile românești: ”Autoritățile locale, DSP Alba, doctori, nimeni nu m-a controlat, nimeni nu m-a întrebat de sănătate, nimeni, nimic! Nici animalele nu sunt tratate cu suntem tratați noi, cei izolați la domiciliu.

Se merge pe încredere în România. România încrederii 2020. Se pare totuși că nu e vorba doar de încredere. Zona respectivă, unde vedeți acolo X-ul. Se afla o mașină personală în care un polițist de la ordine publică stătea efectiv în fața blocului și mă urmărea”.

Citeste si: Decontaminare masiva la Bucuresti. STB dezinfecteaza toate vehiculele de transport in comun si refugiile

Acum, Adriana se întreabă ce se va întâmpla dacă nu va fi la serviciu, în Verona, săptămâna viitoare: ”Șederea mea în România nu trebuia să fie nici timp de o săptămână”.

Dar, deocamdată tot ce poate face este să aștepte un răspuns din partea responsabililor români.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si