Citește și: Și-au văzut casa arzând din temelii! Imaginile înfiorătoare ale dezastrului produs de flăcări

Sorin era sportiv de performanță, fotbalist cu viitor și juca pentru CSM Râmnicu Sărat. Joia trecută și-a anunțat antrenorii că nu poate veni la antrenament pentru că se simte rău: „Sâmbătă la ora 11:00 mi-a dat din nou un mesaj, mi-a spus că se simte rău și se va duce la noi aici la Râmnic la spital.

La o oră și jumătate îmi dă un nou mesaj unde îmi spune că a făcut două injecții și o perfuzie.”

Făcuse febră, avea vărsături, îl durea capul și era amețit. Situația era atât de gravă încât doctorii de la Spitalul din Râmnicu Sărat au decis să îl interneze. Aici au aflat doctorii că Sorin făcuse scufundări la piscină, unde fusese în urmă cu câteva zile cu niște prieteni. Se pare că atunci înghițise apă. Pentru că starea de sănătate se degrada rapid, medicii l-au transferat în Capitala, dar soarta băiatului părea pecetluită. Din cauza septicemiei, Sorin a început să piardă câte un organ la câteva ore. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Unul din copii m-a sunat aseară și mi-a spus plângând că a decedat. Un copil blând, îl cunosc de la 6 ani.

Din 2015 lucrez cu el, până în iarna anului 2023 am mers în atâtea turnee în țară și în străinătate: am fost în Slovacia, am fost în Bulgaria. Din ce am înțeles o bacterie foarte puternică a dus la această tragedie, o meningită cu septicemie”, a mai spus Sorin Bodoc, antrenorul tânărului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

forbalist mort, piscina, bacterie

O bacterie i-ar fi putut da simptomele asemănătoare meningitei.

„În apa din piscină astfel de agenți infecțioși pot să ajungă prin secreții nazale, prin salivă, chiar contact cu zone anatomice unde se găsesc în mod obișnuit niște enterovirusuri. Meningita înseamnă o inflamație și infecție a meningelor, a acelor foițe care învelesc creierul și măduva spinării, ori această inflamație, această infecție, poate să fie de cauză virală sau de cauză bacteriană, de cauză fungică”, a precizat Dr. Ian Ștefan, medic infecționist.

Familia și toți cei care l-au cunoscut sunt șocați: „Era ca și copilul meu, cum de altfel sunt și ceilalți copii de la echipă. Nici nu știai că este în vestiar. Se pregătea foarte bine, am avut o discuție cu el, era în vizorul antrenorului. Nici acum nu mi-am revenit, sunt bulversat total.”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a județului Buzău, care analizează cazul, precizează că datele actuale nu conduc spre ipoteza că o bacterie ar fi declanșat meningita, însă doar necropsia urmează să stabilească exact ce anume i-a provocat moartea lui Sorin.

Citește și: VIDEO Dezastru în aer! Un avion s-a prăbușit imediat după decolare! Doar pilotul a mai rămas în viață

forbalist mort, piscina, bacterie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si