Întreg incidentul a căpătat proporții mult mai mari după ce a fost deschisă o anchetă internă referitoare la modul în care au reușit polițiștii să-l oprească pe fugar.

Oamenii legii sunt acuzați că au folosit șoferii și mașinile acestora pe post de scut uman

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

După ce a fost dat jos din tren pentru că nu avea nici bilet, nici bani, tânărul venit tocmai din Elveția nu s-a lăsat păgubaș.

Visa să ajungă în pădurea Hoia Baciu, considerată bântuită, iar acolo ar fi căpătat puterile de vampir pe care și le dorea.

Arestat pentru 30 de zile

Inspectoratul de Poliţie Sibiu a transmis, marţi seară, că tânărul elveţian, în vârstă de 19 ani, care a condus fără permis şi sub influenţa substanţelor interzise, provocând accidentarea mai multor maşini, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Înainte de a fura maşina cu care a pornit într-o cursă nebună pe o şosea din Şelimbăr, judeţul Sibiu, tânărul, drogat şi fără permis, a vrut să fure un TIR, fiind surprins de camerele de supraveghere în timp ce încerca să deschidă portiera.

Pentru că nu a reuşit, s-a mulţumit cu un autoturism, gonind cu acesta zeci de kilometri înainte de a fi prins de poliţişti, după ce a avariat mai multe maşini aflate în trafic.

Elveţianul aflat în căutarea „străbunicului” său Dracula a fost, în cele din urmă, reţinut şi va ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Șoferii, scuturi umane în fața vampirului?

Unii dintre şoferii a căror maşini au fost lovite de tânărul "vampir" au acuzat Poliţia Română că i-a folosit pe participanţii la trafic pe post de scuturi umane.

Inspectoratul de Poliţie din Sibiu a deschis o anchetă privindu-i pe poliţiştii implicaţi în ceea ce ei au numit „Operațiunea Năvodul”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si