„O creangă uriașă, ruptă de vânt, a băgat-o în comă pe o tânără din Capitală. Fata imobilizată în scaun cu rotile era cu iubitul în parc când s-a produs teribilul incident. Primăria spune că arborele n-ar fi trebuit toaletat pentru că era tânăr. Oamenii, în schimb, acuză autoritățile că nu și-au făcut treaba. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!”, a transmis Cristan Sabbagh.

tanara lovita, parc bazilescu, creanga parc

Mama tinerei speră la o minune.

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește și: VIDEO Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu pus de o mână criminală

Cu sufletul plin de durere, mama Oanei se roagă la o minune pe la porțile Spitalului Elias, acolo unde fata ei se zbate să trăiască, la Terapie Intensivă. Era cu iubitul în Parcul Bazilescu când o rafală de vânt a smuls o creangă dintr-un copac, care a căzut peste ei. Tânăra era imobilizată în scaun cu rotile, iar bărbatul tocmai ce o așezase pe bancă. Ea a suferit răni teribile la coloană și la cap, iar doctorii au decis să-i inducă starea de coma.

„Tocmai am vorbit și au zis că este foarte grav. Nu vor să-mi spună(n.red. dacă tânăra are șanse de supraviețuire), tocmai mie. Ea n-ar mai fi ca înainte, dacă ar trezi-o n-ar mai fi ca înainte.

Ea nu mai mișca picioarele. Mi s-a spus, organele se afectează și ele și nu știu doctorii ce să mai zică”, mai spune mama tinerei lovite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și iubitul fetei a fost rănit, dar nu atât de grav. Pe el medicii l-au externat deja.

„Când e viscol, vijelie sau ceva, cad crengi mari. Aici cad crengi că sunt destui copaci care n-au mai fost toaletați. Parcul arată cum arată”, spun cei care locuiesc în zonă.

tanara lovita, parc bazilescu, creanga parc

Oana a fost lovită teribil de creanga ruptă de vânt.

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Cei din primărie dau vina pe vânt. Spun că arborele ar fi fost tânăr și nu necesita toaletare. Pe de altă parte recunosc că bugetul nu le permite acțiuni ca la carte, iar oamenii văd asta: „Și noi am mai plecat tot așa, când a bătut vântul. Trosneau niște crăci pe aici, prin parc, și ți-e frică. Fiind cu un copil după tine nu prea... dar văd că nu s-a luat nicio măsură. Sunt foarte mulți însemnați ca să-i taie și asta e de mult, cred că de asta iarnă”, „Au tăiat pomi care nu trebuie și uscăturile care sunt nu le-au băgat în seamă, pe semne că au fost mai bune alea verzi. Ce pot să vă spun, sat fără câini.”

Există totuși câțiva sceptici când vine vorba de tragedia ce a băgat-o în comă pe tânăra cu dizabilități: „Eram aici. A căzut o crenguță, n-a atins pe nimeni. Poate o fi avut un AVC.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Dar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Deocamdată, însă, nu a fost nicio instituție pusă sub acuzare.

Citește și: VIDEO Spitalul Sfântul Pantelimon, „luat în vizor” pentru numărul mare de decese dintr-un singur weekend! Ce spune conducerea?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si