„Artistul Octavian Vârgă, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din zona Moldovei, însă, dincolo de cariera artistică, în viața personală a trecut prin întâmplări deosebite. A divorțat de soția lui, Luiza, după ce, la nuntă au apărut câteva semne prevestitoare, în acest sens, apoi după câțiva ani s-au împăcat. Cum s-a întâmplat totul ne va povesti chiar Octavian, care se află alături de mine”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Octavian Vârgă a devenit, din nou, tată

Cristina Dorobanțu: Bine ai venit! Așadar, la final a fost fericită povestea.

Octavian Vârgă: Da, este o poveste cu final fericit. Ne bucurăm că s-a întâmplat așa, deși în toți anii ăștia noi am ținut legătura, adică nu am nu am rupt legătura definitiv. Am ținut legătura și după un anumit timp, în 2022 s-a întâmplat să ne reîmpăcăm și să fie foarte, foarte bine.

Cristina Dorobanțu: Explică-mi puțin. În 2014 v-ați căsătorit...

Citește și: VIDEO- Piciu, alpaca vedetă din ținutul lipovenesc, din Tulcea. Ambasadorul necuvântător locuiește în gospodăria unor tineri fotografi

Octavian Vârgă:În 2014 ne-am căsătorit, am fost căsătoriți trei ani de zile, după care s-a întâmplat să ne despărțim, dar nu pot să o numesc o despărțire efectivă, că noi mereu am ținut legătura.

Cristina Dorobanțu: Ce semne au prevestit la nuntă?

Octavian Vârgă: La nuntă, așa cum am spus și în interviul pe care l-am acordat, s-a și extras din context un pic, au fost două semne: când am luat nașii de acasă s-a rupt o lumânare și când am ajuns la restaurant i s-a rupt tocul soției mele. Dar important e că după toate câte s-au întâmplat suntem bine acum și ne iubim mai mult ca niciodată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Cine a făcut primul pas spre împăcare?

Octavian Vârgă: Primul pas eu l-am făcut eu în toamna lui 2022. Noi tot am avut tentative și mereu încercam să ne reapropiem și să fim din nou o familie de dragul băiețelului nostru Ianis, pe care îl aveam atunci, între timp avem și o fetiță, Cataleea, care s-a născut pe 28 ianuarie și, repet, suntem foarte bine, suntem fericiți și împliniți.

Cristina Dorobanțu: Sunteți părinți exigenți?

Octavian Vârgă: Un pic din toate, dar nu foarte exigenți pentru că acum, în timpurile pe care le trăim, trebuie să fim prieteni cu copiii noștri pentru că altfel vedeți și dumneavoastră câte cazuri sunt în care copiii se îndepărtează de părinți și nu e chiar foarte bine pentru progresul copilului în viață și pentru o bună creștere.

Cristina Dorobanțu: Octavian, pe lângă orchestra pe care o ai, ai avut nenumărate colaborări.

Pe viitor la ce să ne așteptăm?

Octavian Vârgă: Da, pe lângă orchestra pe care o am, care îmi poartă numele, am avut colaborări în trecut cu Marian Cozma, Stelu Pandelescu, cu Puiu Făgărășanu și pe viitor am câteva propuneri de colaborări, dar pe care nu pot momentan să le dezvălui pentru că în caz că Doamne ferește nu se concretizează, n-aș vrea să dezamăgesc pe nimeni, nici măcar publicul care mă îndrăgește și nici eu să fiu dezamăgit de vreo promisiune care nu se duce la îndeplinire.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Cine este cel mai mare susținător al tău?

Octavian Vârgă: Cel mai mare susținător al meu este, cred că, în primul rând Ianis, băiețelul meu, care îmi calcă pe urme și după care soția, familia, părinții.

Cristina Dorobanțu: Care a fost cel mai prețios sfat pe care tu l-ai oferit băiețelului tău?

Octavian Vârgă: Cel mai prețios sfat pe care l-am oferit: i-am spus ca mereu să-și urmeze ceea ce simte el în suflet, adică nu să nu se ia după anumite personaje pe care le vede el. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: