Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Oferă ochelari de vedere gratis în fiecare miercuri din luna martie

Intr-o lume in care putini sunt cei care se gandesc la problemele celor din jur, o optometristă din Capitală oferă gratuit ochelari de vedere.

Iulian Ciurea,

O optometristă din Capitală oferă ochelari de vedere gratis [Sursa foto: BestOptics]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Am gasit-o pe Dorina Nicolae, in cabinetul sau din centrul Capitalei. Optometrista isi intampină una dintre paciente ca pe o prietena si o ajuta sa-si verifice dioptriile. Ii place că prin meseria aleasă reuseste sa-si ajute semenii, sa le redea speranta si increderea atunci cand vederea ii lasa si au nevoie de ochelari.

Dorina Nicolae si-a inceput aceasta cariera in domeniul opticii medicale, in urma cu 20 de ani iar cu timpul a reusit sa puna bazele unei afaceri de suflet impreuna cu prietena ei, Daniela Panduru.

„Noi oferim si consultatii, suntem optometriste si oferim consultatii de stabilire de dioptrii”, spune optometrista.

Ochelari gratis în limita sumei de 400 de lei

Pandemia a creat multiple probleme tuturor iar Dorina, care este o femeie cu suflet mare, a simtit ca este timpul sa -i ajute pe cei care au nevoie de ochelari si nu si-i pot

permite. Asa ca a initiat un program de gratuitate pentru astfel de persoane.

„Ne dorim sa-i sprijinim sa le oferim ochelari gratuit miercuri pana la sfarsitul lunii martie ,plus ca coincide si cu luna femeii”, spune optometrista.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prin aceasta opera de caritate, pe care o face in fiecare miercuri din aceasta luna, Dorina Nicolae vrea sa le readuca oamenilor bucuria in priviri.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI