Anunțat cu surle și trâmbițe programul, „Litoralul pentru toți” include doar cincizeci și șapte de hoteluri, adică aproximativ patru la sută din totalul unităților de cazare, iar prețurile mici trebuie căutate cu atenție, mai ales la două stele. Turiștii de septembrie au parte de o imagine dezolantă pe unele plaje, mai ales după furtuna majoră din weekend, a

transmis Cristian Sabbagh.

Oferte căutate cu lupa în programul "Litoralul pentru toți"

Alge cât vezi cu ochii. Ne găsim loc pe unde să intrăm, acum o zi, două, ce să facem, alge sunt de foarte mult timp, a spus un turist.

Pentru alții, marea a devenit teritoriu interzis din cauza algelor, dar cei mai mulți reușesc să se bucure de vacanță chiar și în aceste condiții, plus că algele reprezintă un fenomen natural.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Cât despre prețuri, acestea au scăzut în septembrie, cel puțin pe hârtie.

E un pic ridicat prețul, că l a mâncare au rămas la fel prețurile și în iunie și în iunie, dar e ok, te descurci, a spus un turist.

Programul litoralul pentru toți anunță reduceri însemnate, însă acestea trebuie căutate cu atenție prin noianul de oferte. Cel mai mic preț e de treizeci și opt de lei pe noapte, la două stele.

Pe litoralul românesc sunt peste o mie cinci sute de unități de cazare. Anul acesta sunt înscrise în programul litoralul pentru toți cincizeci și șapte, adică aproximativ patru la sută din total.

În funcție de vreme, unele hoteluri vor rămâne deschise și în prima parte a lunii octombrie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si