Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Omorâtă de sperietură după prăbușirea grinzii. Atacul de panică s-a transformat într-un infarct fatal

Grida care s-a prăbușit peste o mașină, în Olt, a provocat o sperietură fatală unei femei, pasager pe bancheta din spate. Femeia a murit din cauza unui infarct, declanșat în urma unui atac de panică.

Redactia Stirile Kanal D,

Omorâtă de spaimă după prăbușirea grinzii [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Grinda care s-a prăbușit peste o mașină, în județul Olt, a mai căzut pe șosea și în urmă cu 6 luni. Acum, polițiștii fac cercetări pentru a vedea cum s-a ajuns la un nou incident extrem de grav. Femeia care a murit în autoturism nu avea răni pe corp. A suferit un atac de panică transformat într-un stop cardiorespirator fatal. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!, a transmis Cristian Sabbagh.

Omorâtă de sperietură după prăbușirea grinzii

Femeia de 66 de ani se afla pe bancheta din spate. A văzut cum grinda s-a prăbușit peste mașina în mers. Spaima a fost atât de mare încât inima i s-a oprit.

Nu avea răni pe corp, spun legiștii, iar stopul cardiorespirator ar fi fost produs de sperietura teribilă. În mașină se mai aflau fiul și nepotul ei, amândoi răniți în urma accidentului.

Limitatorul de înălțime s-a prăbușit după ce a fost agățat de buldoexcavatorul aflat pe o platformă. Cei care se ocupau de transportul agabaritic spun că au efectuat măsurători, dar între timp asfaltul s-ar fi înălțat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Surse din anchetă spun că același limitator de înălțime s-a prăbușit și în urmă cu jumătate de an. Polițiștii fac acum cercetări pentru a vedea dacă în zonă s-au făcut lucrări care au afectat înălțimea asfaltului și dacă limitatorul era montat corespunzător.

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI