Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Operațiunea „Maimuța” s-a încheiat cu tranchilizarea animalului

O maimuta evadata din curtea unui bucurestean s-a jucat cu nervii autoritatilor si nimeni nu a reusit sa o prinda ore bune. O armata de politisti, pompieri, jandarmi si veterinari au alergat dupa ea pe strazile din sectorul 5, dupa ce oamenii s-au plans ca primata ii terorizeaza de cateva zile. Cu toate ca a fost filmata cand in copaci - cand pe acoperisurile caselor - cand credeau ca sunt pe punctul de a o captura - maimuta disparea ca din senin.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maimuta, proaspat evadata din curtea stapanului sau, a strabatut in lung si-n lat tot sectorul 5 al capitalei. S-a urcat, mandra, intr-un copac, de unde a mai coborat doar pentru a manca o banana pe care i-au dat-o vecinii din zona.

Animalul si-a facut aparitia prima oara in curtea unei femei, pe o strada din Ferentari. Apoi, dupa ce s-a plictisit sa inspecteze curtea, a pornit in expeditie pe alte doua strazi din sectorul 5, aflate la doi kilometri distanta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Maimuțele au casa lor, la Brașov! Grădina Zoologică a venit cu surprize mari pentru vizitatori

Localnica ce a zarit prima data maimuta a sunat la 112. Asa s-au mobilizat in cautarea ei o armata de oameni: de la politisti, vecini si pana la pompieri echipati de interventie, care au gandit un plan s-o captureze.

Si totusi, primata nu s-a lasat prinsa.

Maimuta din specia "macac" apartine unui localnic din sectorul 5, care o avea ca animal de companie in curte. Primata a fost tranchilizată și prinsă miercuri seară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI