,,Oppenheimer este marele căștigător la premiile Oscar. Pelicula a obținut 7 trofee, printre care și cel mai râvnit dintre toate- cel mai bun film artistic al anului. Barbie a obținut un singur trofeu- pentru muzică. Dincolo de premii- seara a fost un adevărat spectacol, cu momente savuroase și ținute de excepție,''

a transmis Simona Pătruleasa.

Oppenheimer e marele câștigător la Oscar

Să vedem... Iar ochii mei văd „Oppenheimer”. Da!
Este momentul în care Oppenheimer primește premiul pentru cel mai bun film. Al Pacino s-a jucat puțin și a creat câteva secunde de cofnuzie. Orchestra a început să cânte târziu, neștiind dacă actorul tocmai a anunțat marele câștigător sau este o glumă. Și... nu a fost.

Oh, doamne. Uau! Cred că fiecare dintre noi cei care facem filme visăm la momentul ăsta. Și voi, nu-i așa? Nu pot să neg că am visat la asta foarte mult timp și părea imposibil, iar acum stau aici și parcă mi-au fost luate mințile.

În total, "Oppenheimer" a avut 13 nominalizări și a primit 7 trofee- inclusiv pentru cel mai bun actor- pentru Cillian Murphy.

Pelicula i-a adus primul Oscar și celebrului Robert Downey Jr.- pentru cel mai bun actor în rol secundar.

După clasicele mulțumiri pentru echipă, Downey Junior a mai menționat- glumeț- o persoană.

,,(Vreau să-i mulțumesc) avocatului meu, Tom Hansen, care e alături de mine de 40 de ani. Jumătate i-a petrecut făcându-mi mie asigurări și încercând să mă scoată pe cauțiune. Mulțumesc, frate!'' a spus Robert Downey Jr. 

Citește și: Cillian Murphy și filmul "Oppenheimer", triumfători la Oscar. Lista câștigătorilor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De cealaltă parte, Barbie nu a reușit să obțină decât un singur trofeu- pentru coloana sonoră. Ryan Gosling a oferit însă un moment savuros în timpul ceremoniei- când a interpretat live piesa „I m Just Ken!”

Poor Things- un film despre care s-a vorbit mult mai puțin a reușit să obțină 4 Oscaruri- inclusiv pentru cea mai bună actriță. Emma Stone a încercat să-și ascundă lacirmile cu umor.Oh, doamne! Mi s-a rupt rochia! Cred că s-a întâmplat când am auzit „I'm just Ken!”.

În film, Emma Stone dă viață personajului Bella Baxter- o femeie readusă la viață de un om de știință prin meode neortodoxe.

..Sunt Bella Baxter. Și e o lume întreagă de iubit și explorat. E dorința tuturor sîă evolueze, să progreseze. O femeie pe drumul său către libertate.'' a spus Emma Stone.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dincolo de premii- ochii au fost ca întotdeauna ațintiți și spre ținute. Printre cele mai reușite apariții se numără Zendaya- într-o rochie cu palmieri semnata Armani Prive. Tot la bine imbrăcate intră și America Ferrera- în Atelier Versace.

Dwayne the Rock Johnson în schimb- intră și anul acesta la categoria „prost îmbrăcați”. A optat tot pentru un costum satinat, despre care stiliștii au spus că nu se așază deloc bine.

Nici Ariana Grande nu a impresionat criticii de modă cu rochia-plăpumioară- așa cum a fost numită.
Premiile Oscar au ajuns anul acesta la ediția cu numărul 96.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: