Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Oppenheimer este marele câștigător la Oscar! Dincolo de premii, seara a fost un spectacol cu momente de excepție

Marele câștigător la Oscar este Oppenheimer! Seara a fost un adevărat spectacol, plin de momente deosebite și ținute excepționale!

Redactia Stirile Kanal D,

Oppenheimer e marele câștigător la Oscar [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Oppenheimer este marele căștigător la premiile Oscar. Pelicula a obținut 7 trofee, printre care și cel mai râvnit dintre toate- cel mai bun film artistic al anului. Barbie a obținut un singur trofeu- pentru muzică. Dincolo de premii- seara a fost un adevărat spectacol, cu momente savuroase și ținute de excepție,'' a transmis Simona Pătruleasa.

Oppenheimer e marele câștigător la Oscar

Să vedem... Iar ochii mei văd „Oppenheimer”. Da!
Este momentul în care Oppenheimer primește premiul pentru cel mai bun film. Al Pacino s-a jucat puțin și a creat câteva secunde de cofnuzie. Orchestra a început să cânte târziu, neștiind dacă actorul tocmai a anunțat marele câștigător sau este o glumă. Și... nu a fost.

Oh, doamne. Uau! Cred că fiecare dintre noi cei care facem filme visăm la momentul ăsta. Și voi, nu-i așa? Nu pot să neg că am visat la asta foarte mult timp și părea imposibil, iar acum stau aici și parcă mi-au fost luate mințile.

În total, "Oppenheimer" a avut 13 nominalizări și a primit 7 trofee- inclusiv pentru cel mai bun actor- pentru Cillian Murphy.

Pelicula i-a adus primul Oscar și celebrului Robert Downey Jr.- pentru cel mai bun actor în rol secundar.

După clasicele mulțumiri pentru echipă, Downey Junior a mai menționat- glumeț- o persoană.

,,(Vreau să-i mulțumesc) avocatului meu, Tom Hansen, care e alături de mine de 40 de ani. Jumătate i-a petrecut făcându-mi mie asigurări și încercând să mă scoată pe cauțiune. Mulțumesc, frate!'' a spus Robert Downey Jr. 

Citește și: Cillian Murphy și filmul "Oppenheimer", triumfători la Oscar. Lista câștigătorilor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De cealaltă parte, Barbie nu a reușit să obțină decât un singur trofeu- pentru coloana sonoră. Ryan Gosling a oferit însă un moment savuros în timpul ceremoniei- când a interpretat live piesa „I m Just Ken!”

Poor Things- un film despre care s-a vorbit mult mai puțin a reușit să obțină 4 Oscaruri- inclusiv pentru cea mai bună actriță. Emma Stone a încercat să-și ascundă lacirmile cu umor.Oh, doamne! Mi s-a rupt rochia! Cred că s-a întâmplat când am auzit „I'm just Ken!”.

În film, Emma Stone dă viață personajului Bella Baxter- o femeie readusă la viață de un om de știință prin meode neortodoxe.

..Sunt Bella Baxter. Și e o lume întreagă de iubit și explorat. E dorința tuturor sîă evolueze, să progreseze. O femeie pe drumul său către libertate.'' a spus Emma Stone.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dincolo de premii- ochii au fost ca întotdeauna ațintiți și spre ținute. Printre cele mai reușite apariții se numără Zendaya- într-o rochie cu palmieri semnata Armani Prive. Tot la bine imbrăcate intră și America Ferrera- în Atelier Versace.

Dwayne the Rock Johnson în schimb- intră și anul acesta la categoria „prost îmbrăcați”. A optat tot pentru un costum satinat, despre care stiliștii au spus că nu se așază deloc bine.

Nici Ariana Grande nu a impresionat criticii de modă cu rochia-plăpumioară- așa cum a fost numită.
Premiile Oscar au ajuns anul acesta la ediția cu numărul 96.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI