Ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, ne-a anuntat ca toti copiii romani au un insotitor alaturi de ei si au fost trimisi intr-o unitate militara pentru securitate! Nu sunt informatii deocamdata privind victime in randul cetatenilor romani, dupa ce 35 de straini au fost confirmati morti! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Primele sase atentate sinucigase au avut ca tinte 3 biserici catolice si 3 hoteluri- foarte populare in randul turistilor straini.

Foarte mult dintre scene sunt greu de descris in cuvinte sau de prezentat la televizor.

Citeste si: Zeci de morţi şi sute de răniţi în Sri Lanka. Au avut loc şase explozii la biserici şi hoteluri

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici echipajele de salvare si nici apropiatii celor ucisi nu au avut timp sa isi planga mortii pentru ca in acest dezastru fara margini au avut loc alte doua atacuri!

La ora 12 si 25 de minute, o a saptea explozie a avut loc la un hotel din Sri Lanka, iar jumatate de ora mai tarziu, a fost comis si atentatul cu numarul 8 la o casã din Mahawila Gardens, Dematagoda.

Numai intr-o singura biserica din capitala Colombo au murit 50 de oameni, care participau la slujba de Paste catolic. Seful Politiei din Sri Lanka avertizase de acum zece zile ca miscarea islamista Jama'ath plãnuia comiterea un atacuri teroriste sinucigase, dar nicio masura nu a fost luata pentru prevenirea acestora. 7 suspecti au fost arestati abia astazi.

Ministrul roman al Afacerilor Externe transmite ca orice român are nevoie de ajutor sã apeleze la numãrul 0094 777 882 539.... iar cei aflati în vacantã în zona atentatelor sunt sfatuiti sã îsi scurteze sederea.

Ambasadele multor tari in Sri Lanka asteapta confirmarea numarului exact de victime si nationalitatea acestora, dupa ce a fost confirmat faptul ca 35 dintre victime sunt cetateni straini.

Mesaje de profunda tristete si de solidaritate au fost transmise din intreaga lume! Presedintele Klaus Iohannis si Premierul Viorica Dãncilã au condamnat si ei atacurile oribile comise împotriva unor oameni nevinovati din Sri Lanka, în duminca Pastelui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si