Două persoane au reușit să păcălească zeci de oameni că pot câștiga la licitație obiecte de valoare, cu prețuri infime, totul în schimbul unui avans. Doar că, după ce persoanele interesate plăteau, indivizii nu le mai răspundeau la telefon, a transmis Cristian Sabbagh.

Înșelați cu obiecte de lux de doi soți

Ar fi vorba despre o femeie în vârstă de treizeci și nouă de ani și soțul său în vârstă de treizeci și șapte de ani, care, potrivit unor surse, ar fi impresarul unei formații de muzică.

Cei doi ar fi pus pe picioare o adevărată afacere din care ar fi scos un profit de aproape unu virgulă cinci milioane de lei. Concret, femeia și-ar fi racolat victimele din cercul de apropiați, le-ar fi promis acestora că poate face rost de orice obiect de lux în urma licitațiilor.

Victimele ar fi dat un avans, iar în schimb ar fi primit documente false. Pe lângă mașini, ceasuri de colecție și bijuterii de lux, cei doi soți i-ar fi promis uneia dintre victime că ar putea câștiga la licitație o clădire ce a aparținut unei instituții publice, situată în centrul Capitalei, doar că odată ce soții puneau mâna pe bani se făceau nevăzuți. Opt persoane ar fi picat în plasa celor doi. Atât femeia, cât și bărbatul au fost reținuți pentru douăzeci și patru de ore, iar polițiștii ilfoveni fac în continuare verificări într-un dosar penal deschis pentru înșelăciune și fals în înscrisuri, a transmis Adina Iliescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Noi informații despre românul considerat erou. Aeronava în care se afla a ratat decolarea și a luat foc, iar pasagarii declară că cetățeanul din România le-a salvat viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si