„Psihologul criminalist Tudorel Butoi spune răspicat că doar o mână criminală ar fi putut declanșa un asemenea infern! Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D. 

Infernul de la Tohani. Ipotezele psihologului criminalist Tudorel Butoi

Anca Gavrilă era studentă, iar pe 14 ianuarie ar fi împlinit 21 de ani. S-a dus la ferma groazei din Tohani, împreună cu prietenul ei.

Amândoi au pierit în acel infern. Sora ei e revoltată după ce a aflat că pensiunea funcționa fără avize.

Anca a fost condusă astăzi pe ultimul drum. E unul din cele opt suflete care au ars de vii în iadul de la fermă. Opt suflete care aveau tot viitorul în față.

Citește și: Ei sunt Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu, doi dintre tinerii morți în incendiul de la Ferma Dacilor. Familiile celor doi prieteni sunt distruse de durere

Printre cei care și-au pierdut viața se numără și doi prieteni buni, Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu. Familiile lor s-au hotărât ca priveghiul să-l organizeze împreună, începând de mâine, la capela cimitirului Bellu.
Pe lângă copilul patronului, au pierit în incendiu copiii finului său, cunoscut bodyguard în lumea cluburilor de lux ale Capitale. Unul avea 11 ani, celălalt 16. Ambii făceau fotbal de performanță. Tatăl lor s-a aruncat în flăcări să-i salveze, dar s-a stins și el.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A opta victimă nu a fost găsită încă printre ruinele pensiunii. În timp ce caută cadavrul carbonizat, anchetatorii strâng și probe să afle de la ce a pornit focul nimicitor. Psihologul criminalist Tudorel Butoi crede că ipoteza unei mâini criminale ar fi cea mai plauzibilă.

„Mie nu îmi scapă imaginea flăcărilor de 2,5 metri. Combustiile rapide. Combustii spontane. Pai ce faci cu un reșou mort? Se supraîncălzește, cred, în jurul lui realizează arderea, arderea se propaga și ai niște flăcărui pe acolo. Sigur, în funcție de material, în timp, se poate ajunge la incendierea șandramalei, dar una este să sesizez acest lucru din reșou: miros, temperatura, să o tulesc și alta e să fiu surprins și să nu mai am șanse de a scăpa! Eu susțin mâna criminală”, a explicat Tudorel Butoi.

Tudorel Butoi crede că focul ar fi fost pus de cineva care ar fi vrut să se răzbune pe patron.

Tudorel Butoi

Tudorel Butoi, psiholog criminalist

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Ca sa ajungi la mâna criminală trebuie să ajungi la oameni! Ca să ajungi la oameni trebuie să le strici confortul.

Ăsta pe care îl știu! Chermeze, serbări, șprițuri. Personajul central, persoanele care gravitează în jurul lui. Ramificații, legături. Unde apare invidie? Răzbunare? Datorii nereturnate. Multe lucruri care se leagă de această poveste”, a adăugat Tudorel Butoi.

Până la un verdict final e cale lungă. Deocamdată, ancheta e abia la început. Iar pe lângă criminaliști și procurori, la Tohani a venit și o echipă de specialiștii Insemex Petroșani, singura autoritate care cercetează asemenea catastrofe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si