Infrastructura şi reţeaua de canalizare, gândite doar pentru câteva case, au ajuns acum să fie folosite la sute de blocuri. Dar vinovaţii nu sunt traşi la răspundere: pătimesc doar locuiutorii din aceste zone, considerate de lux.

Fiecare repriză de ploaie din ultima perioadă a aduns inundaţii pe străzile din Bucureşti. Din imagini, pare că lacul Herăstrău s-a mutat pe carosabil, atât de multă apă e pe şosea.

Noroc că unii mai au puterea să facă haz de necaz.

Citeste si: Prognoză meteo specială pentru București. Vijelii, ploi și grindină în următoarele zile

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acest bărbat trăieşte cu spaima în sân la fiecare ploaie. E o adevărată aventură să-şi scoată maşina din curte pentru a-şi duce soţia la muncă.

Oamenii au investit bani serioşi în casele de aici, dar au parte de condiţii crunte.

Aici nici măcar nu există canalizare, dar străzile au fost inundate inclusiv în buricul Capitalei, acolo unde există un astfel de sistem.

Citeste si: Vremea a luat-o razna! Au fost emise peste 400 de avertizări meteo, în iunie 2020

E drept, vremea şi-a făcut de cap: au fost 400 de avertizări meteo numai în această lună, iar cantităţile de apă au depăşit media obişnuită. Dar autorităţile trebuie să ia în calcul şi astfel de situaţii.

Primăriile şi inspectorii de stat în construcţii ar trebui să se asigure că normele de urbanism sunt respectate. Situaţia din zonele rezidenţiale arată cu totul altfel.

Grav e că dezvoltarea imobiliare merge mai departe, dar infrastructura rămâne mult în urmă.

Citeste si: A fost emis cod roșu! Vremea o ia razna în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si