Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Orasul cu sute de balcoane construite după bunul plac. Pericol pentru trecători

La Galati, sute de balcoane suspendate de fatadele blocurilor sfideaza legea gravitatiei si orice norma de constructie. Fiecare a construit aici dupa bunul plac. Locatarii si trecatorii sunt pusi zilnic in pericol din cauza acestor balcoane, dar, se pare că nimănui nu-i pasă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

In cartierul Micro 40 din Galati, locatarii blocurilor si-au extins apartamentele cu balcoane suspendate. Fatadele blocurilor sunt pline de astfel de contructii care sfideaza legea gravitatiei si orice norma de constructie.

Viorel Lefter, sef de scara: Unde vedeti aceste balcoane sunt, in general, garsoniere. Este o singura camera si omul si-a marit putin spatiul cu aceste balcoane. Sunt facute, hai sa nu spunem, dupa un proiect, proiectul omului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Galațiul, terorizat de un piroman. Cinci mașini au ars precum torțele. Pagubele sunt uriașe

Iuliana Basalic- corespondent Stirile Kanal D: Pentru constructia balcoanelor, fiecare a folosit ce materiale a avut la dispozitie: de la tabla si pana la cornier sau BCA. Mai mult, oamenii au folosit si sisteme de sustinere diferite. Daca balconul acesta este sustinut de 3 stalpi care ajung pana in pamant, cele mai multe sunt prinse in niste profile metalice orizontale si par ca plutesc pe langa bloc.

Orasul cu sute de balcoane construite după bunul plac

Oamenii locuiesc in apartamente care abia daca au 20 de metri patrati asa ca cei mai multi au ales sa-si mute bucatariile in constructiile pestrite.

Sutele de balcoane de diferite dimensiuni, forme si culori stau lipite dezordonat de fatadele batrane ale imobilelor, construite in anii '60.

Pentru locuitorii cartierului balcoanele construite unele peste altele si care sfideaza legille fizicii sunt o normalitate.

In ciuda faptului ca aceeia care le-au ridicat nu au tinut cont nici de siguranta proprie, nici de a celor care trec pe dedesubt si nici de legislatie.

Desi politistii locali s-au sesizat in repetate randuri si au trimis somatii proprietarilor sa renunte la constructiile ridicate ilegal, situatia persista.

Citeste si: Adolescenta din judeţul Galaţi dată dispărută a fost găsită de poliţişti, urmând a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI