Locuitorii din orașul vasluian Huși au avut parte de un adevărat șoc când au văzut de câtă „îngrijire” are parte gazonul de pe spațiul public. Chiar dacă serile trecute au căzut cantități foarte importante de apă din cer asupra localității, spațiile verzi din localitate au avut parte de și mai multă apă.

În ciuda codului roșu de ploi care era în vigoare și a faptului că precipitațiile cădeau cu găleata, stropitorile care udă spațiul verde din localitate au pornit la putere maximă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Un elev de 10 ani, înjunghiat la doar 200 de metri de școală! Agresorul, un bărbat de 44 de ani, a fost arestat pe loc

Unii localnici s-au amuzat, alții sunt extrem de revoltați 

Nu a durat mult până când localnicii au văzut situația. În timp ce unii s-au amuzat copios pe seama situației, alții s-au enervat extrem de tare, mai ales că Hușiul se află printre localitățile din Vaslui care sunt afectate de inundații.

„Facem în ciudă ploii, bravo nouă!”, „Îmi pare rău, dar să ne amintim cât e metrul cub de apă la Huși? Cât plătim factura, cu pierderi cu tot? Nu știu ce să zic, dacă o fi bine să ne distrăm așa, udând în timp ce plouă afară cât să inunde județul. Dacă cumva s-a împiedicat vreun glumeț de butonul care pornește sistemul de udat spațiile verzi în oraș, înțelegem, că oameni suntem, cu toții greșim.
Dar dacă a dat drumul intenționat, că i s-a părut lui că mor plantele de sete pe codul roșu de precipitații, atunci cred că avem o problemă. Cel puțin una”
, au comentat mai mulți localnici, notează Vremea Nouă.

Sursă video: Vremea Nouă

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

sistem irigatii, cod rosu ploi, husi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si