„Apar noi detalii în cazul crimei de la hotel, ce a șocat o țară întreagă. Fata de 17 ani, ucisă cu brutalitate de iubitul gelos, ar fi luată o decizie ce a costat-o viața. Tânărul este considerat de prieteni și cunoscuți un apărător al iubirii prin gestul șocant, însă psihologii trag un semnal de alarmă cu privire la violența și agresivitatea care au încheiat atât de șocant relația celor doi.

Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Pericol de incendii în Grecia! Alertă de călătorie pentru românii care vizitează țara

tanara ucisa, crima, ucigas

Apropiații victimei, detalii despre iubitul orbit de gelozie

Povestea de dragoste tragică dintre Romeo și Julieta a fost interpretată greșit de tânărul de 24 de ani din Dâmbovița. Băiatul și-ar fi ucis iubita în vârstă de 17 ani pentru că nu ar mai fi suportat să o vadă cu altul. Drama s-a încheiat într-o cameră de hotel, iar tânărul și-a pus capăt zilelor după ce adolescenta ar fi vrut să-l părăsească. 

„Ori ești a mea, ori a nimănui”, au fost cuvintele ce l-au împins pe tânărul orbit de gelozie să recurgă la gestul șocant.

„Am înțeles că el era gelos, că ea nu mai voia să mai vorbească cu el, că o amenința și chestii de astea. Ea am înțeles că vorbea cu cineva și le n-a acceptat asta”, povestește prietena victimei.

„Îi mai ziceam: nu mai vorbi mămică cu el, că tu ești mică, stai potolită că tu ești fată mică, mămică, și ascultă părinți, dar eu cred că n-a putut să mai scape de el”,

mai spun cei care au cunoscut-o pe tânăra ucisă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Dacă prin satul natal apropiații Alexandrei știau de neînțelegerile dintre cei doi, în mediul online tânărul este prezentat ca un erou al iubirii, însă realitatea este cu totul alta.

„Vorbim de o persoană impulsivă, care ar avea probleme în ceea ce privește managementul emoțiilor și abilitatea lui de a se autoregla intern. În niciun caz nu reprezintă un egal cu cât de mult te iubesc”, explică psihologul.

Adolescent își schimbase recent statusul de pe social media într-o „relație complicată”, semn că lucrurile nu erau atât de perfecte.

„Am vorbit cu ea săptămâna trecută, că trebuia să vină s-o machiez pentru o nuntă, și de sâmbătă nu mi-a mai răspuns. Am auzit vorbit bune despre el, adică că era cuminte. A fost un șoc, nu mă așteptam. Din ce am auzit el era și însurat, și copii avea”, mai povestește prietena adolescentei ucise.

tanara ucisa, crima, ucigas

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Anda Adam și Yosif Mohaci, atmosferă incendiară la propria nuntă. Cum şi-au făcut cei doi apariţia în fața invitaților- radioimpuls.ro

Mama copilei nu s-ar fi gândit niciodată la o astfel de tragedie: „Mi-a trimis mesaj că este la Grigore Alexandrescu și a zis că e lovită doar la spate și la picior. Cred că a bătut-o și când cu telefonul, că ea a venit foarte agitată, foarte plânsă. Eu  am sunat la 112, a venit unu unu doi și a spus să mă duc cu ea la medic.”

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Procurorii, împreună cu polițiști de la Serviciul Omoruri vor clarifica împrejurările crimei urmată de sinucidere.

Citește și: VIDEO Serialul „Tablou de familie”, debut spectaculos! Peste un milion de oameni au văzut primul episod din această producție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si