„În luna iubirii, Ornela Pasăre schimbă stilul muzical alături de artistul Alex Cery. Cei doi artiști au lansat piesa <<Codrul>>, iar astăzi au venit la noi pentru a ne povesti despre acest videoclip ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ornela Pasăre și Alex Cery, colaborare inedită

Cristina Dorobanțu: Bună ziua, dragilor! Ornela, am înțeles că a fost un videoclip cu peripeții.

Ornela Pasăre: Da, dar e bine și când sunt peripeții pentru că avem ce povesti și nu putem să uităm acele filmări prea curând. Am filmat undeva, într-o pădure, am filmat pe zăpadă, mi-am pierdut dezechilibrul și am alunecat și m-am ales cu o mică entorsă la mâna stângă, însă sunt bine acum.

Citește și: VIDEO- Aurul...în bucate. O rețetă luxoasă a apărut pe piață. Cum se prepară friptura cu aur?

Cristina Dorobanțu: Alex, cine a venit cu propunerea?

Alex Cery: Eu am venit cu propunerea. 

Cristina Dorobanțu: Așadar, ați colaborat cu singurul român care a colaborat la rândul lui cu Snoop Dogg.

Ornela Pasăre: Da, chiar este onoare pentru noi și mă bucur tare mult că Dumnezeu de fiecare dată îmi scoate oameni minunați și profesioniști și cu cei șapte ani de acasă pe drumul meu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alex Cery: Da, eu lucrez cu Andi de 14 ani. Practic, noi am făcut foarte multe piese. Eu îmi compun singur piesele, mi le produc, fac texte, linii melodice chiar și pentru alți artiști. Pe Ornela o cunosc de foarte mulți ani.

Cristina Dorobanțu: Care este tematica videoclipului?

Alex Cery: Eu o caut pe Ornela și ea mă caută pe mine. E o poveste.

Ornela Pasăre: El a compus ce a simțit și eu doar am venit cu vocea. Compunem ce simțim.

Cristina Dorobanțu: De unde vă inspirați?

Alex Cery: Din viața de zi cu zi.

Ornela Pasăre: Și de la Dumnezeu, că altfel nu ai avea cum să compui.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cristina Dorobanțu: Dragilor, este luna îndrăgostiților și urmează Dragobetele. Cum ați petrecut de Ziua Îndrăgostiților și cum veți petrece de Dragobete?

Ornela Pasăre: Eu o să cânt de Dragobete, o să am eveniment și, bineînțeles, Ziua Îndrăgostiți lor pentru mine, draga mea, este în fiecare zi, chiar și astăzi este Ziua Îndrăgostiților, dar 14 februarie l-am petrecut la munte, acolo, la mine, la Gorj, la Rânca.

Ador acel loc, este unul din locurile mele preferate și acolo am decis atât eu cât soțul meu să mergem. Mai mult soțul a fost cu ideea că mi-a făcut o surpriză. El știe că mie îmi plac foarte mult surprizele și atunci m-a dus undeva departe de tot, să mă deconectez. Mie îmi place foarte mult natura și de câte ori am ocazia fug mai departe în munți, în pădure, acolo mă regăsesc.

Cristina Dorobanțu: Alex, tu?

Alex Cery: Tot la munte doar că anul acesta singur. Nu am petrecut alături de o iubită. Nu încă. Îmi doresc foarte mult o familie. Îmi place foarte mult conceptul de familie, nu mă regăsesc în aventuri sau chestii din astea. Am petrecut frumos, am lucrat la un proiect pe partea de business și urmează să-l inaugurăm alături de partenerul meu de business pe 1 iunie și atunci am fost destul de concentrat pe această temă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si