A fost măcel în toată regula în casa din Corbu- unde un individ parcă turbat a ucis un bărbat și i-a violat fata. Concluzia este a procurorului care anchetează oribilul asasinat și care a reușit să-l prindă pe criminal- care fugise după atacul feroce. E un ospătar de 29 de ani, vecin cu victimele. După ce în locuința lui a fost găsită arma crimei- o macetă- a recunoscut totul, dar a spus că nu a vrut să se ajungă la vărsare de sânge...

ci ar fi năvălit acolo cu gândul să jefuiască.

UPDATE 22.00. Criminalul de la Corbu a fost arestat preventiv sâmbătă, 3 iulie, pentru 30 de zile. Măsura a fost luată de Tribunalul Constanța. 

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul violului urmat de crimă din Corbu. "A recunoscut totul"

Criminalul cu maceta, un ospătar de 29 de ani

Denis Mustafa, individul de 29 de ani care a violat-o pe tânăra din Corbu după ce i-a ucis tatăl, lucra ca ospătar la o cherhana și a recunoscut la audieri că a semănat teroare.
E vecin cu victimele și se pare că din răzbunare a recurs la asemenea atrocități. S-a înarmat cu o macetă și a dat buzna în casa familiei pe care avea să o nenorocească.

Înainte să-i ia viața lui Gheorghe Zamfir, tânărul i-ar fi reproșat că e amantul nevestei lui și de aceea a venit să-i violeze fiica...

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

S-a năspustit asupra celei de 20 de ani, iar când a văzut că tatăl intervine l-a ucis fără nicio ezitare. Pe mama fetei a legat-o ca să-și ducă planul diabolic până la capăt, iar de față la tot episodul au fost martori alți doi copii minori.

Citeste si: Măcel la Corbu- Fiica violată, tatăl ucis

„Și am stat cuminți... mi-a violat fata aia mai mare în living!”, spune mama îndurerată.
După scenele oribile, individul, care purta cagulă pe chip, a fugit. Atunci, încă în stare de şoc, fata şi-a dezlegat mama şi a sunat la 112, dar din păcate pentru tatăl ei, a fost prea târziu.

Ce au descoperit anchetatorii la percheziții

După ore întregi de căutări, anchetatorii au dat de urma asasinului și nu mică le-a fost mirarea să afle că stătea la câțiva metri distanță de casa victimelor. La percheziții, în locuința lui a fost găsită și arma crimei- maceta. Iar când l-au ridicat mascații, sătenii abia au putut fi ținuți departe de el.

După ce au stat de vorbă cu individul, anchetatorii au aflat că altul a fost de fapt motivul pentru care a năvălit în casa vecinilor.

„Mi-a spus că scopul inițial era de jaf!” „Victima s-a trezit și să nu devină el victimă...”

„Era sub influența băuturilor, drogurilor? Posibil și așa ceva!”, spune procurorul-șef Viorel Gabriel Teliceanu.

De ce a întrrebat violatorul care dintre fete e majoră

Doar că nu e limpede încă dacă a vrut să comită un jaf sau nu... de vreme ce a violat-o pe fiica celui ucis. Ba mai mult, ar fi insistat să afle care dintre fete e majoră.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Sunt mai multe motive pentru care ar fi preferat o victimă majoră. O dată este încadrarea juridică, dacă este o persoană care cunoaşte legea, ştie că pedeapsa este mult mai mare pentru violul săvârşit asupra unui minor. Pe de altă parte, poate fi vorba de a evita o stigmatizare, pentru că, dacă este o persoană cu antecedente penale, ştie că, în închisoare, persoanele care violează minori sunt numiţi pedofili şi sunt trataţi într-un anume fel", explică psihologul Gabriela Groza.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile- dar ancheta continuă pentru a se stabili exact cum s-a derulat întreaga oroare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si