Revenim la colega mea, Dana Luțu care se află într-un local de tip catering, unde se pregătesc de zor bucate tradiționale la comanda pentru masa de Paște, a transmis Simona Pătruleasa.

Ouăle roșii, tradiție pe masa de Paște

Dana- Am revenit, după cum vedeți este forfotă mare în bucătărie, iar noi deja ne ocupăm să pregătim ouăle, adică să le spălăm, să le degresăm și ce urmează, Mihaela?

Citește și: Câte ouă de Paște poți mânca pe zi fără ca sănătatea ta să fie afectată

Mihaela- Păi noi am pregătit ouăle, le-am spălat bine, le-am degresat, acum le ștergem puțin. Trebuie foarte bine degresate, ca să ne iasă culoarea uniformă. Iată deja primul lot este gata.

Despre vopsea, vă recomand să vă uitați foarte bine la cantitățile de pe plic, ca să vă iasă culoarea, culoarea intensă, așa cum vă doriți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dana- Spuneai că să nu aglomerăm ouăle.

Mihaela- Nu trebuie aglomerate, trebuie lăsate exact cum scrie.

Dana- Haideți să încerc și eu fiind Joia Mare să vopsesc.

Mihaela- Noi am făcut aici câteva ouă, după ce le avem gata le dăm cu untură, ca să iasă  lucioase, ca să fie frumoase.

Un luciu natural spun eu. Și dacă tot vorbim de vopsitul ouălelor,  eu știu că ai clienți care doresc să fie vopsite cu coloranți naturali și am pregătit aici cu coji de ceapă, după cum vedeți.

Noi putem să le facem cu foi de ceapă și să ne iasă o culoare așa mai roșu, maroniu.

Bun, mai există și varianta cu sfeclă, mai există varianta cu spanac și ies la fel de frumoase și frumoase și naturale, fără să se păteze, pentru că toată lumea are această grijă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si