Hadrian a ajuns pe drumuri din cauza păcănelelor. Cu peste zece ani în urmă a picat în patima jocurilor de noroc, ispitit de mirajul unui câștig uriaș peste noapte. Din păcate, soția a fost neputincioasă în a-l smulge din viciul care avea să le ruineze viața.

Rămas pe drumuri din cauza febrei păcănelelor

Păcănelile i-au mâncat lui Adrian toți banii de pe două locuințe, obținuți dintr-o moștenire.

Bărbatul mărturisește că de fiecare dată când trecea pe lângă o sală de jocuri ceda repede tentației și ajungea să petreacă nopți întregi în universul obscur al cazinourilor.

Citește și: VIDEO- Sala de păcănele, sursă de venit pentru preot. Localnicii au păreri împărțite

Hadrian și soția lui, Constanța, stau acum mai mult prin parcuri. Viciul bărbatului i-a aruncat pe amândoi în sărăcie și nu le-a mai rămas altceva decât să-și imagineze ce soartă ar fi avut dacă nu iroseau banii.
„Avem o casă acolo dar nu avem apă, nu avem curent, avem nu avem nimic. Stăm și noi acolo dar nu este că avem. A pierdut tot!”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

România a devenit în ultimii ani teren fertil pentru patronii din industria jocurilor de noroc. În multe localități funcționează mai multe localuri cu păcănele decât farmacii sau dispensare. Fenomenul a ajuns să-i alarmeze și pe guvernanți, astfel că premierul a anunțat deja intenția de a elimina păcănelele din interiorul localităților.

Statisticile arată că în România cel puțin 15 la sută dintre adulți joacă o formă de joc de noroc iar dependența aduce de multe ori la adevărate tragedii.

40 la sută dintre jucători au la un moment dat o tentativă de sinucidere.

În țara noastră funcționează peste zece mii de agenții de pariuri sportive și peste 70 de mii de aparate, cunoscute sub numele de „păcănele”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si