Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Pacienții aduc medicamente, asistenta fură - camera ascunsă

O asistentă din Mangalia ar fi pus pe picioare o adevărată afacere cu medicamente furate din spital. Femeia prăda unitatea medicală la care lucra și apoi vindea produsele pentru propriul profit. Asta în timp ce unii pacienți din Mangalia și din alte zone își cumpără singuri medicamente la internare. Urmează un material filmat cu camera ascunsă.

Redactia Stirile Kanal D,

O asistentă din Mangalia ar fi pus pe picioare o adevărată afacere cu medicamente furate din spital

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

"Doamna manager este ocupată și nu poate da un interviu, din păcate. Nu acordă interviu"- spune secretara managerului de la spitalul din Mangalia.

Citește și: VIDEO O doctoriță falsă, reținută la Timișoara. Făcea operații estetice fără să aibă pregătire medicală

"În loc să folosească pentru sănătatea bolnavilor, ele fură", spun pacienții. Asistenta ar fi fost prinsă în flagrant în timp ce ieșea din spital cu bunurile furate.

Timp de trei ani ar fi sustras medicamente și alte produse.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

În zadar am încercat să obținem un punct de vedere de la superiorii ei.

Femeia de treizeci și nouă de ani ar fi vândut medicamente pentru probleme respiratorii în valoare de cincizeci de mii de lei, spun surse din anchetă.

"Ea și-ar fi însușit din gestiunea unității medicamente și instrumente medicale pe care ulterior le-ar fi comercializat", spun reprezentanții IPJ Constanța.

Între timp "nu ai calmante, nu există calmante, trebuie să te duci să cumperi calmante. Am pățit o cu fata mea de nouă ani, am operat o de apendicită, m-am dus și am cumpărat", spune o mămică.

Iar problemele nu se opresc aici. "De multe ori trebuie să stăm și câte două zile la rând la să ne consulte. Dar asta e România, ce vreți să vă spun?"

Cazul din Mangalia naște revoltă și în rândul pacienților din alte zone. În perioada cât am stat internată a fost nevoie să îmi cumpăr pansamente steriile, chestii de astea

Lipsurile din spitale sunt o realitate, spun oamenii. "Nu este normal, dar cumperi, ce să facem dacă trebuie să luăm?"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI