Padelul este noul sport care face furori și în tara noastră. Dornici să facă mișcare dar și să se bucure de distracție cu prietenii, pasionații de padel practică acest sport aproape zilnic, a transmis Cristina Dorobanțu.

Padel, un nou sport la modă

Ciprian a practicat tenis de performanta de când era mic. În urma cu câțiva ani a fost nevoit să se retragă din cauza unei accidentări și s-a orientat spre padel, un sport relativ nou în țara noastră.

Ciprian Porumb, proprietar club de padel- Padelul este foarte ușor de jucat și învățat. Chiar rămân surprins că vin oameni care joaca prima oara și după o jumătate de ora încep să schimbe mingi și să se distreze.

Recent tânărul a deschis un club de padel în Cluj Napoca și se bucură de succes. Oamenii au înțeles că antrenamentele de aici nu sunt deloc grele, ba chiar pot fi relaxante sau distractive.

Ciprian Porumb, proprietar club de padel- Daca ești ambițios poți să stai și două ore să joci dar de cele mai multe ori se joacă o oră jumate. Daca vrei să joci meci în 4, dacă vrei să joci cu antrenor într-o oră iți este de ajuns să înveți să joci.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei care vin aici au la dispoziție terenurile special pregătite pentru practicarea acestui sport și nu numai. Locația a fost gândită și pentru ieșirile de seară cu prietenii.

Clubul nostru are trei terenuri de ultima generație, în momentul de față ne aflam pe unul dintre ele. Avem o zona de încălzire unde clienții noștri se pot încălzi pentru a evita eventualele accidentări iar după joc pot beneficia de coltul nostru de relaxare unde exista niste scaune de masaj.

De padel s-a îndrăgostit și vedeta din online, Irina Manea.

Citește și: VIDEO- Padel, un nou sport îndrăgit de români. „Este un sport care combină squash-ul cu tenisul de câmp”

Irina Manea, influencer- Prima data când am venit m-am gândit că nu o să reușesc să dau pasa sau cum se spune, nu știu nicio denumire și niciun termen dar am avut noroc să fie prietenii mei ușor mai experimentați și m-au învățat și de atunci vin încontinuu pentru că e un sport foarte plăcut.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Irina joacă padel împreună cu prietenii și face echipa și cu soțul ei, fotbalistul Cristi Manea.

Irina Manea- influencer- Pentru mine chiar e o metoda buna de relaxare, de hang out așa cu prietenii, cu familia și pot spune că am făcut progrese foarte mari.

Padelul poate fi practicat de oricine, îmbunătățește gradul de socializare și aduce multiple beneficii pentru sănătate. Cei care vor să se antreneze la nivel profesionist pot lua și ore de la sportivi cu experiență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si