Pădurarul a fost anunțat de localnici că în pădure se află mai mulți hoți de lemne. Nu a stat pe gânduri și a plecat singur după ei. După câteva ore însă, a fost găsit fără suflare într-o râpă.

Potrivit surselor din anchetă, bărbatul a fost, mai intâi, bătut cu bestialitate de hoții de lemne și, ulterior, împușcat în spate cu propria armă.

Citeste si: Pădurar ucis de hoţii de lemne în Maramureş. Trei copii au rămas fără tată

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor și fac cercetări pentru a da de urma criminalilor.

Bărbatul era căsătorit și tatăl a trei copii.

Pădurar executat în stil mafiot

 ”La Romsilva-Direcţia Silvică Maramureş, Ocolul silvic Strâmbu Băiut hoţii de lemne l-au omorât cu violentă pe pădurarul Pop Liviu. Violenţa a fost extremă, astfel că nu o pot descrie !”, a scris pe Facebook directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, în timp ce se deplasa spre locul în care a fost găsit pădurarul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, care fece cercetări vizând infracţiunea de omor., conform afirmaţiilor procurorului adjunct Bogdann Gabor.

Citeste si: Zeci de poliţişti, jandarmi, pădurari şi localnici caută un bărbat care a plecat în pădure după lemne de foc şi nu s-a mai întors

Acesta este cel de-al treilea caz în decurs de o lună în care un pădurar este agresat..

În 13 septembrie,un pădurar de la Ocolul Silvic Paşcani a fost găsit mort în pădure, existând suspiciuni că a fost victima unei agresiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si