„În primul rand, preotul trebuie sa cunoasca bine speta, sa cunoasca ce a determinat de a ajuns acel tanar, acel om, viciat, care si-a pierdut controlul- caci un om când dobandeste un viciu, undeva a pierdut controlul natural al vietii, si nu poti sa vindeci un lucru pana nu cunosti cauza”, spun preoții.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Din experienta am vazut ca cineva consuma foarte, foarte mult alcool, ca numai asa isi dobandea rabdarea in fata maniei sotiei sale. Sotia atat de mult se supari si din atatea il certa, incat el, ca sa nu riposteze, asa i-a spus un prieten: sa isi toarne un paharel si de la un paharel la al doilea, pana tace sotia”, povestește preotul.

Preoții știu rugăciuni care ne ajută să scăpăm de dependența păhărelului în plus

Nicio cauza nu este fara scapare. Iar sub protectia divina se gasesc ajutoare pentru toate problemele.

„Sunt in primul rand psalmii! Sau psaltirea, cum se zice: am citit din pslatire. Si de aia e bine la sfatul preotului, ca sunt psalmii 21, 23, 29 iar psalmul 50 care este atat de purificator, este pslamul pocaintei. Acest psalm nu trebuie sa lipseasca cand dobandim un pacat, un viciu, acest psalm 50”, explică preoții.

Prelații mai spun că acatistele Maicii Domnului nu trebuie sa ne lipseasca, macar o data in saptamana, acatistul potirului nesecat. „Aceste acatiste sunt rugaciuni puternice, scrise de oameni care au simtit duhul puternic al rugaciunii in viata lor, oameni binecuvantati, sfintii dupa aceea si in cele din urma ajung ei sfinti”, spun preoții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si