Vedeta din serialul Baywatch si-a scos la vanzare proprietatea din Malibu. Locuinta, care se intinde pe aproximativ 600 de metri patrat i, este construita sub forma unei casute in copac. Are 4 dormitoare si 4 bai si a fost gandita de Philip Vertoch, arhitectul vedetelor.

Bucataria este foarte spatioasa, amenajata in mare parte cu piatra, iar usile de sticla ofera o priveliste minunata spre piscina mica, dar eleganta.


Dormitorul principal are acces separat, pe o scara semi-interioara, amenajata integral din lemn si sticla.

Proprietatea din Malibu a Pamelei Anderson are și plajă privată

Casa are si o plaja privata, ferita de ochii curiosilor. Pamela Anderson a decis sa o vanda pentru 15 milioane de dolari. La momentul achizitiei resedintei, acum 11 ani ar fi facut modernizari de 8 milioane de dolari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Celebra blonda vrea sa locuiasca in Canada, ca sa petreaca mai mult timp cu noul ei sot, bodyguradul Dan Hayhurst, cu care s-a casatorit in ajunul Craciunului. Vedeta, in varsta de 53 de ani s-a indragostit nebuneste de barbatul cu 13 ani mai tanar decat ea.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si