Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pamela Anderson se mută cu garda de corp și vinde casa din Malibu

Pamela Anderson își scoate casa la vânzare. Starul vinde proprietatea luxoasă din Malibu cu o sumă uriașă: 15 milioane de dolari.

Iulian Ciurea,

Pamela Anderson își vinde casa din Malbu cu 15 milioane de dolari [Sursa foto: News.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vedeta din serialul Baywatch si-a scos la vanzare proprietatea din Malibu. Locuinta, care se intinde pe aproximativ 600 de metri patrat i, este construita sub forma unei casute in copac. Are 4 dormitoare si 4 bai si a fost gandita de Philip Vertoch, arhitectul vedetelor.

Bucataria este foarte spatioasa, amenajata in mare parte cu piatra, iar usile de sticla ofera o priveliste minunata spre piscina mica, dar eleganta.
Dormitorul principal are acces separat, pe o scara semi-interioara, amenajata integral din lemn si sticla.

Proprietatea din Malibu a Pamelei Anderson are și plajă privată

Casa are si o plaja privata, ferita de ochii curiosilor.

Pamela Anderson a decis sa o vanda pentru 15 milioane de dolari. La momentul achizitiei resedintei, acum 11 ani ar fi facut modernizari de 8 milioane de dolari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Celebra blonda vrea sa locuiasca in Canada, ca sa petreaca mai mult timp cu noul ei sot, bodyguradul Dan Hayhurst, cu care s-a casatorit in ajunul Craciunului. Vedeta, in varsta de 53 de ani s-a indragostit nebuneste de barbatul cu 13 ani mai tanar decat ea.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI